:

Kan man betala med mobilen på bussen?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man betala med mobilen på bussen?
  2. Hur betalar man på Värmlandstrafik?
  3. Hur betalar mån på en buss?
  4. Kan man betala med kort på bussen Eskilstuna?
  5. Hur Blippar man busskortet på bussen?
  6. Kan man betala med kort på bussen Värmland?

Kan man betala med mobilen på bussen?

Mobilbiljetten är en enkelbiljett och kan köpas som tidigast 20 minuter innan bussens avgång. Mobilbiljett är giltig 1 timme och 30 minuter från köpet. Biljetten måste köpas innan du kliver på bussen och den skall behållas i telefonen under hela resan.

Hur betalar man på Värmlandstrafik?

Ombord på Värmlandstrafiks bussar kan du köpa enkelbiljett hos föraren och betala med reskassa eller bankkort. Föraren kan också hjälpa till med att fylla på reskassa eller ladda på period till ditt resekort och du betalar med bankkort.

Hur betalar mån på en buss?

I samband med ombordstigning fram kan du även betala din biljett med betalkort och ladda reskassa ombord på de flesta bussar. Du kan köpa din enkelbiljett med bankkort på stadsbuss i Örebro och Karlskoga, men inte ladda reskassa eller ladda periodbiljett....Betala din biljett

  1. Swish.
  2. Betalkort.
  3. Köp via Klarna.

Kan man betala med kort på bussen Eskilstuna?

På Mina sidor betalar du med betal- och kreditkort (VISA eller MasterCard). Vad kan jag använda reskassa till? Om du har laddat reskassa på ditt resekort kan du betala din biljett med den när du går ombord, vart och när du än vill åka. Priset för din resa blir då också lägre än om du betalar ombord på bussen.

Hur Blippar man busskortet på bussen?

Genom att blippa betalkortet i spärren eller på bussen köper man en biljett som är giltig i 75 minuter. Resenären väljer själv om hen vill blippa plastkortet eller sin digitala plånbok som Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay.

Kan man betala med kort på bussen Värmland?

Hos Värmlandstrafiks försäljningsställen betalar du med bankkort, kontanter eller reskassa. I biljettautomaterna betalar du med bankkort eller med reskassa från Värmlandskortet. I webbshopen betalar du med bankkort (VISA eller Mastercard) eller internetbank. Ombord på bussen betalar du med bankkort eller reskassa.