:

Kan man betala med presentkort på Zara online?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man betala med presentkort på Zara online?
  2. Hur använder man H&M presentkort online?
  3. Kan man ta ut pengar från ett presentkort?
  4. Var skriver man in rabattkod på Zara?
  5. Hur skriver man in rabattkod Zara?

Kan man betala med presentkort på Zara online?

Det fysiska presentkort som köps i butik och e-kortet är redan aktiverat. ... Ett fysiskt presentkort som köpts online måste aktiveras före användning. Man kan aktivera det vid betalningstillfället, både i fysisk butik och på nätet, eller tidigare i avsnittet "Presentkort > Aktivera kort" .

Hur använder man H&M presentkort online?

Du kan använda både våra fysiska presentkort och e-presentkort i alla H&M-butiker och när du handlar online. Du kan använda ditt presentkort och betala online med bara några få steg: 1. Välj ”Lägg till presentkort” under betalning i kassan.

Kan man ta ut pengar från ett presentkort?

med kort är det samma kort som skall användas tillbaka. "Pengar tillbaka" innebär inte automatisk kontanter. Handlar du med presentkort står det givetvis att du handlat med detta som betalningsmedel på kvittot, vilket måste vara med vid återlämning. Så nej, det funkar inte.

Var skriver man in rabattkod på Zara?

Om du scrollar upp en bit så hittar du en samling av rabattkoder och erbjudanden till Zara. För att använda en rabattkod så klickar du på 'Visa Rabattkod'. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen.

Hur skriver man in rabattkod Zara?

Du kan alltid använda en Zara kampanjkod innan du slutför ditt köp genom att skriva in koden i boxen nedanför knappen slutför betalning. Om det finns några Zara rabattkoder just då ska du handla förstås.