:

Hur betalar man MobilPark?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar man MobilPark?
  2. Hur fungerar MobilPark?
  3. Hur funkar Mobill?
  4. Vad hette Aimo Park innan?
  5. Hur fungerar Aimo?
  6. Hur lång tid har man på sig att starta parkering?

Hur betalar man MobilPark?

Appen är gratis och inga extra avgifter tillkommer, du betalar bara för den faktiska tiden du parkerar. Parkeringsavgiften dras direkt från ditt betalkort, vilket gör att du har full kontroll och slipper krångel med fakturor. 1. Börja med att ladda ner MobilPark från App Store eller Google Play.

Hur fungerar MobilPark?

Med MobilPark flyter din parkering på optimalt. Betala snabbt, få påminnelser i mobilen, förläng din parkering på ett enkelt sätt och sök smidigt efter parkering. Du betalar bara för den faktiska tiden du parkerar. Appen är gratis och inga extra avgifter tillkommer.

Hur funkar Mobill?

Du får en påminnelse via SMS när din parkering håller på att ta slut. Skicka en beställning till genom att använda samma format som tidigare. Din parkeringssession förlängs nu med den begärda tiden. Mobill räknar automatiskt ut det bästa priset för parkeringen.

Vad hette Aimo Park innan?

En stabil grund där vi kan fortsätta att växa och bygga vidare på. Q-Park etablerade sig på den svenska marknaden genom sitt förvärv av Carpark 2009. Det officiella namnbytet gjordes två år senare, då Q-Parks nya företagsprofil också började användas i svenska parkeringsanläggningar.

Hur fungerar Aimo?

aimo-bilar finns parkerade runt om i Homezone och på dedikerade Hotspots. ... Du börjar din resa genom att öppna bilen i appen och sedan kan du köra vart som helst och behålla din aimo så länge du vill (upp till 48 timmar utan att behöva meddela oss), så länge du avslutar din resa inom gällande Homezone/vid en Hotspot.

Hur lång tid har man på sig att starta parkering?

På avgiftsbelagda parkeringar och parkeringsförbud brukar det därför finnas rutiner att vänta mellan fem och tio minuter innan p-boten skrivs. Det är dock värt att notera att ett fordon är parkerat trots att föraren väntar i bilen.