:

Kan man få tillbaka Vita tänder?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man få tillbaka Vita tänder?
  2. Hur många år måste man vara för att bleka tänderna?
  3. Kan alla bleka sina tänder?
  4. Hur får man vitare tänder med bakpulver?
  5. Vad kostar tandblekning Malmö?

Kan man få tillbaka Vita tänder?

Det finns olika metoder att bleka tänderna men alla görs med blekmedel, oftast i form av gel som läggs på tänderna. Ibland kombineras blekmedel med ljusbehandling eller laser. Att bleka sina tänder har blivit allt mer populärt och det finns många preparat att köpa som sägs göra tänderna vitare.

Hur många år måste man vara för att bleka tänderna?

Viktigt innan du gör en tandblekning För att bleka tänderna måste du vara minst 18 år och varken vara gravid eller amma, enligt Läkemedelsverkets regler.

Kan alla bleka sina tänder?

Nästan alla tänder går att bleka. En blekning kan utföras antingen hos tandläkaren eller hemma av patienten själv. Det viktiga är att en tandläkare först undersöker och bestämmer vilken typ av material som ska användas och hur länge behandlingen ska ske.

Hur får man vitare tänder med bakpulver?

I tandblekningssyfte kan man använda både bakpulver och ren bikarbonat, men det sistnämnda är att föredra då det är bättre för pH-balansen i munnen. Hur man får vitare tänder med bikarbonat? Genom att borsta tänderna med bikarbonatspulver och vatten slipar du bort beläggningar och fläckar som sitter på tandytan.

Vad kostar tandblekning Malmö?

Ska man bleka på klinik beror det på hur lång tid blekningen tar, vilket i sin tur beror på hur vita tänderna är i grundfärgen samt om man tidigare blekt tänderna eller inte. Generellt blir det sällan mindre än 2500 kr.