:

Hur säljer man djur?

Innehållsförteckning:

  1. Hur säljer man djur?
  2. Vart kan man köpa djur i Sverige?
  3. Kan man beställa djur?
  4. Hur mycket kostar djur?
  5. Får man sälja djur?
  6. Hur många katter får man ha utan tillstånd?
  7. Vilka djur kan man köpa i djuraffär?
  8. Vilka djur får säljas i butik?
  9. Vad kostar det att ha husdjur?

Hur säljer man djur?

Om du vill driva en zoobutik eller annan handel med djur i större omfattning måste du ha gått grundutbildning för zoohandlare och utbildning för de djurslag som du planerar att sälja....Du måste ha relevant utbildning

  • burfåglar.
  • tama illrar.
  • kaniner och gnagare.
  • reptiler.
  • fiskar och groddjur.

Vart kan man köpa djur i Sverige?

Blocket är som Sveriges största djurbutik, med tusentals djurannonser att leta bland. Här hittar du allt från små husdjur som vandrande pinnar till lantbruksdjur och stora hästar. Men se till att du vet vad vad som gäller och vad du ger dig in på.

Kan man beställa djur?

På arkenzoo.se har vi ett brett sortiment för dig och ditt husdjur och skulle du inte hitta det du söker i din lokala Arken Zoo-butik så kan du enkelt beställa det på arkenzoo.se och antingen få det hemlevererat eller hämta ut det i din Arken Zoo-butik.

Hur mycket kostar djur?

När det gäller katter och hundar kan man i regel se att renrasiga djur är betydligt dyrare än korsningar. En renrasig hund eller katt kan kosta tiotals tusen kronor. En kanin kostar omkring 1000 kronor och en hamster kan man få för 500 kronor. Priserna kan dock variera stort beroende på djurets ålder och skick.

Får man sälja djur?

Djurens Rätt anser att inga djur ska få säljas i butik. Ett sådant förbud finns gällande hundar och katter, men vi anser att det måste utvidgas till att gälla alla djurslag. ... Hundar blir vanligen hemlösa på grund av sociala orsaker som till exempel en ändrad familjebild.

Hur många katter får man ha utan tillstånd?

Det är inte tillåtet att ha hur många katter som helst (då måste man söka tillstånd) och varje katt måste ha en viss yta att röra sig på. Så ju mindre yta desto färre katter får det plats.

Vilka djur kan man köpa i djuraffär?

När du ser att ditt djur mår bra så mår även du bra.

  • Fåglar. Undulater, parakiter, små papegojor. ...
  • Kaniner. Kaniner är sannolikt en av de mest populära av alla smådjur. ...
  • Marsvin. ...
  • Guldhamster / Dvärghamster. ...
  • Gerbiler / Ökenråttor. ...
  • Fiskar.

Vilka djur får säljas i butik?

Försäljning av djur i butiker Djurens Rätt anser att inga djur ska få säljas i butik. Ett sådant förbud finns gällande hundar och katter, men vi anser att det måste utvidgas till att gälla alla djurslag.

Vad kostar det att ha husdjur?

Inköpspris: 5 000–20 000 kronor. Kostnad per månad: Liten hund cirka 600 kronor + försäkring, mellanstor hund cirka 800 kronor + försäkring, stor hund cirka 1 000 kronor + försäkring. Utrustning vid start: Från cirka 2 000 kronor.