:

Kan man returnera BH Lindex?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man returnera BH Lindex?
  2. Får man byta baddräkt?
  3. Får man skicka tillbaka underkläder Zalando?
  4. Har Lindex fri retur?
  5. Kan man returnera badkläder hm?
  6. Hur returnera hm?
  7. Kan man returnera baddräkt?

Kan man returnera BH Lindex?

Lindex har öppet köp i 60 dagar mot uppvisande av kvitto. För reavaror gäller 14 dagars öppet köp. Varan ska alltid returneras oanvänd, i oskadat skick och med samtliga etiketter kvar. Vi byter underkläder, badkläder och kosmetikaprodukter ifall de är plomberade.

Får man byta baddräkt?

Får jag byta underkläder och badkläder som jag har beställt från Shop Online? Ja, ångerrätten gäller även på bad- och underkläder. Villkoret är naturligtvis att du inte har använt plagget. Underdelarna på underkläder plomberas och öppet köp gäller om plagget returneras plomberat.

Får man skicka tillbaka underkläder Zalando?

våra returvillkor gäller för alla artiklar köpta hos Zalando - detta inkluderar även rea-varor, underkläder och badkläder; från och med att du tar emot dina varor har du 100 dagar på dig att returnera dem; ... alla varor returneras i oförändrat skick.

Har Lindex fri retur?

Vi meddelar dig när beställningen har skickats och när den finns att hämta. Om du vill göra en retur, är det enkelt: du kan alltid returnera kostnadsfritt i valfri Lindex-butik.

Kan man returnera badkläder hm?

Du är alltid välkommen att returnera produkter inom 30 dagar i en valfri H&M-butik i Sverige, men kom ihåg att du behöver visa upp originalkvitto och att produkten ska vara i samma skick som vid köptillfället samt ha etiketterna kvar.

Hur returnera hm?

Om du bestämmer dig för att returnera varor fyller du antingen i retursedeln som medföljer paketet och skickar tillbaka varorna till oss eller returnerar varorna i valfri H&M butik. Observera att de varor du vill returnera till oss måste skickas inom 30 dagar från det datum då du tog emot paketet.

Kan man returnera baddräkt?

Det är helt enkelt upp till butiken som säljer varorna att bestämma vad som gäller. Eftersom butiken kan få svårt att sälja returnerade underkläder eller badkläder brukar det flesta butiker ha som policy att man inte får returnera det som inte är plomberat, precis som du beskriver.