:

Kan man få löneförhöjning retroaktivt?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man få löneförhöjning retroaktivt?
  2. När kommer nya lönen 2021 vision?
  3. När kommer nya lönen vision?
  4. När får man ny lön 2021 Kommunal?
  5. När kommer extra pengar kommunal?
  6. Hur många procent löneökning 2021 vision?

Kan man få löneförhöjning retroaktivt?

Retroaktiv lön är en ersättning som skall betalas ut till anställda efter det att löneförhandlingar är klara och när det i löneförhandlingarna har avtalats att vissa löneökningar skall gälla retroaktivt för redan utbetalda löner.

När kommer nya lönen 2021 vision?

Många anställda inom Sveriges regioner måste vänta till i höst för att få sin nya lön för 2021. Orsaken är pandemin. Vissa regionanställda har redan fått sin nya lön för 2021 medan andra måste vänta ytterligare ett halvår.

När kommer nya lönen vision?

Resultatet blev ett fyrårigt sifferlöst avtal med retroaktiva löneökningar från april 2020. En kartläggning som Tidningen Vision har gjort visar att en del Visionsmedlemmar får vänta ända till april-maj på sin nya lön och den retroaktiva klumpsumman.

När får man ny lön 2021 Kommunal?

Ny lön från 1 april utbetalas 27 april. Lönemotiveringssamtal ska genomföras och kan påbörjas direkt efter avslutad förhandling med respektive chef. Ny lön ska meddelas senast 9 april. Om inget annat nämns vid förhandlingstillfället.

När kommer extra pengar kommunal?

Hur stora blir löneökningarna? Sammanlagt ger avtalet ett löneutrymme på 5,4 procent på 29 månader. År 2023 fastställs utrymmet av de centrala parterna. Utöver detta tillkommer en extra lönesatsning för yrkesutbildade inom vård, skola och omsorg för åren .

Hur många procent löneökning 2021 vision?

Vision förhandlingschef: "Oro för vissa regioner" Att löneökningarna för Visions medlemmar ligger i spannet 2 till 3,2 procent, tycker Visions förhandlingschef Eva-Lotta Nilsson låter väntat.