:

När får man Invisalign?

Innehållsförteckning:

  1. När får man Invisalign?
  2. Kan alla få Invisalign?
  3. Hur lång tid tar Tandregleringsbehandling?
  4. När syns resultat av Invisalign?
  5. Hur mycket syns Invisalign?
  6. Vad kostar Invisible braces?
  7. Kan alla ha tandställning?

När får man Invisalign?

Korsbett. När en eller flera tänder i överkäken biter innanför underkäkens tänder kallas det korsbett. Det kan slita på tänderna och man kan problem med tandköttet. Vid konsultationsbesöket hos din tandläkare kommer man fram till om Invisalign är den rätta behandlingsmetoden för dig.

Kan alla få Invisalign?

Många ortodontister och tandläkare är Invisalign-utbildade, men inte alla. Tandläkare som vill erbjuda Invisalign-behandling måste genomgå specialutbildning.

Hur lång tid tar Tandregleringsbehandling?

En behandling tar i de flesta fall runt ett och ett halvt till tvår år med fastsittande tandställning. Behandlingar kan också pågå mellan sex månader och tre till fyra år, beroende på hur stor avvikelse man har.

När syns resultat av Invisalign?

Hur blir resultatet av Invisalign? Resultat börjar oftast synas redan inom några veckor. För vissa tar behandlingen bara 6 månader, men det beror på hur mycket dina tänder behöver regleras.

Hur mycket syns Invisalign?

Invisalign – en osynlig tandställning Invisalign består av genomskinliga skenor vilket gör att de knappt syns medan den klassiska rälsen sitter mitt på framsidan av tanden och syns tydligt.

Vad kostar Invisible braces?

Invisalign för ungdomar En nyhet från och med 2019 är att checken kan kan uppgraderas från konventionella tandställningar till en behandling med Invisalign för 9 900 kronor.

Kan alla ha tandställning?

Du kan behöva en tandställning när tänderna vuxit snett, sitter för tätt eller något annat i bettet behöver förbättras. En sådan behandling kallas tandreglering. Tandställning är vanligast hos unga, men kan användas i alla åldrar.