:

Hur många dagar Klarna?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många dagar Klarna?
  2. Får inte tillbaka pengar från Klarna?
  3. Vad händer om man inte betalar inom 14 dagar Klarna?
  4. Hur kan du handla med Klarna i butikerna?
  5. Hur lång tid är det för en återbetalning i Klarna?
  6. Hur fungerar Klarnakortet?

Hur många dagar Klarna?

När du väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala 30 dagar från dess att butiken skickat varorna eller biljetterna för leverans, eller från tillgängligt datum för tjänsterna eller digitalt material. Skulle något vara fel täcks du dessutom av Klarnas köparskydd som du kan läsa mer om här.

Får inte tillbaka pengar från Klarna?

Kontakta Klarnas kundtjänst och fyll i deras återbetalningsformulär och ange ärendenumret du fick i mejlet från Klarna. Var noga med att skriva in dina uppgifter utan mellanrum eller bindestreck. Om du har en annan faktura som ska betalas kan du såklart kontakta Klarna, så flyttar de pengarna dit istället.

Vad händer om man inte betalar inom 14 dagar Klarna?

Saknar vi din betalning tillkommer en förseningsavgift. ... Skulle du ha ett delbetalningskonto och missar att betala flera månader i rad får du ett brev med information om hur mycket du behöver betala in för att kunna fortsätta delbetala.

Hur kan du handla med Klarna i butikerna?

  • Du kan handla med Klarnakortet i de butiker som erbjuder betalning med Visa-kort. Det innebär att du kan handla säkert med Klarna i de flesta butiker. Du väljer alltid själv hur du vill betala, genom enkla inställningar i vår app eller genom att logga in här.

Hur lång tid är det för en återbetalning i Klarna?

  • Tiden för en återbetalning varierar beroende på vilken betalningsmetod som använts samt om du har ett bankkonto kopplat till Klarna. Om du har blivit ombedd att fylla i Klarnas återbetalningsformulär kan du räkna med att ha pengarna på kontot inom 12 dagar, men vanligtvis mycket snabbare än så.

Hur fungerar Klarnakortet?

  • Hur fungerar Klarnakortet? Klarnakortet är ett Visa-kort som du kan använda för att handla med Klarna snabbt och säkert, överallt. Du shoppar alltid på dina egna villkor där du sätter gränsen för vilka köp du vill betala direkt och vilka du vill betala senare.