:

Hur många gånger måste man göra laser på benen?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många gånger måste man göra laser på benen?
  2. Hur ofta kan man göra laser?
  3. Hur ofta ska man Lasra sig?
  4. Hur ofta kan man använda IPL?
  5. Hur ofta Diodlaser?

Hur många gånger måste man göra laser på benen?

I de flesta fall krävs 5-8 behandlingar. Anledningen till detta är att håret i de vilande hårsäckarna saknar pigment och kan därför inte upphettas av laserljuset. Man ska låta det gå 2-3 månader mellan behandlingarna för att träffa stråna i sin växtfas så jämt som möjligt.

Hur ofta kan man göra laser?

HUR OFTA SKALL BEHANDLINGARNA SKE? Vanligtvis sker behandlingarna med 1-2 månaders mellanrum, beroende på lokalisation och hur snabb hårväxt du har, vilket är individuellt och dessutom helt beroende på vilken del på kroppen det gäller.

Hur ofta ska man Lasra sig?

När du har gjort klart din behandling och hårväxten ligger vilandes i upp till 8 veckor* efter sista behandlingen så behöver IPL-behandlingen upprepas var fjärde till var åttonde vecka för ett riktigt långvarigt resultat. För bästa resultat – se till att göra behandlingarna noggrant och enligt ditt behandlingsschema.

Hur ofta kan man använda IPL?

Om du istället använder en IPL, kan du hindra håråterväxten i upp till 8 veckor* och sedan behöver IPL-behandlingen upprepas var fjärde till var åttonde vecka för att du ska bibehålla det långvariga resultatet. IPL är en bra metod om du vill kunna göra behandlingen hemma och få ett långvarigt resultat.

Hur ofta Diodlaser?

Hur ofta? Området där hårväxten skall avlägsnas bör behandlas kontinuerligt. Efter 4–8 veckor mellan behandlingarna eftersom man måste vänta tills de vilande hårsäckarna blir aktiva igen. Det kan variera från område på kroppen och person.