:

Vem blir ny Ica-Stig?

Innehållsförteckning:

  1. Vem blir ny Ica-Stig?
  2. Vem blir Ica-Stig 2021?
  3. Var presenteras ICA-Stig?
  4. Vem är den nya Ica mannen?
  5. Vem ska spelar ICA-Stig?

Vem blir ny Ica-Stig?

Efter månader av spekulationer – och en massiv kampanj – presenterades i går kväll vem som blir Loa Falkmans efterträdare som Ica-Stig. Och precis som förhandstippats så tar Björn Kjellman över uppdraget. Men han får sällskap av en ny karaktär som spelas av Suzanne Reuter: Ica-Stina, som ska föreställa Stigs syster.

Vem blir Ica-Stig 2021?

Sedan Loa Falkman avslöjade att han slutar i rollen som ICA-Stig har det förekommit en mängd spekulationer och gissningar kring hans efterträdare. I veckans reklamfilm möter tittarna för första gången Björn Kjellman i rollen som ICA-Stig och dessutom ICA-butikens nya karaktär ICA-Stina, som spelas av Suzanne Reuter.

Var presenteras ICA-Stig?

På söndag, 1/2 kl 21.01 kan du se ICA:s nästa reklamfilm på TV4 där nästa "ICA-Stig" presenteras.

Vem är den nya Ica mannen?

Under söndagskvällen avslöjades det i en ny reklamfilm vem som tar över som Ica-Stig efter Loa Falkman. Det blir förhandsfavoriten Björn Kjellman som axlar rollen som Sveriges mest kända reklamkaraktär. Han får sällskap av Suzanne Reuter som får en ny roll i Icas rekordlånga reklamsåpa – som Stigs syster Ica-Stina.

Vem ska spelar ICA-Stig?

Den 1 februari 2015 övertog Loa Falkman chefsrollen "Ica-Stig" från den ursprungliga rollinnehavaren Hans Mosesson. Hans Mosesson medverkade ytterligare två gånger i Ica filmerna, vecka 26 2015 och vecka 3 2021. Loa Falkman valde i december 2020 att hoppa av Ica-reklamen. Han ersattes i januari 2021 av Björn Kjellman.