:

Hur lång AirTrack behöver man?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång AirTrack behöver man?
  2. Vad kan man göra på en AirTrack?
  3. Hur mycket kostar en AirTrack?
  4. Vad är AirTrack Nordic?
  5. Vilken AirTrack?
  6. Vilken AirTrack är bäst?
  7. Vilken tjocklek AirTrack?
  8. Vilken tjocklek på AirTrack?
  9. Kan man ha en AirTrack i vattnet?

Hur lång AirTrack behöver man?

Höjden är kanske det viktigaste att tänka på och här kan du välja allt från en liten variant för hemmabruk på tre meter till proffsmodeller som är 20 meter långa. Tumregeln är att ju högre din airtrack är, desto bättre blir din "bounce".

Vad kan man göra på en AirTrack?

AirTrack Nordic matta. AirTrack är som ett studsande golv och du kan använda det till gymnastik, cheerleading, parkour, till trixande eller till olika sorters hopp och flips. Med Air Track kan du säkert träna hopp och flips utan att var rädd att du skall landa hårt.

Hur mycket kostar en AirTrack?

AirTrack Nordic | från 1190 kr | Alla storlekar och modeller | Fri frakt - hobbyhallen.se.

Vad är AirTrack Nordic?

AirTrack Nordic Home 3M AirTrack Nordic Home är en 3 meter lång, 1 meter bred och 10 cm tjock premium AirTrack gjord för hemmabruk till ditt vardagsrum eller till din bakgård.

Vilken AirTrack?

AirTracks är tillgängliga i tre olika typer, de kan variera i längd och bredd. AirFloor P1 är 10cm hög, AirTrack P2 är 20cm högre och AirTrack P3 är 30cm hög. Vilken typ av AirTrack som passar dig varierar beroende på disciplin och nivån på atleterna.

Vilken AirTrack är bäst?

Eftersom Airtrack Matte-objektet presenterade det bästa förhållandet mellan pris och prestanda, Airtrack matta FBSPORT airtrack matta 10cm träningsmatta 3M från oss klassificeringen avseende den bästa konstellationen.

Vilken tjocklek AirTrack?

AirTrack P2 kan även användas i kombination med mattbundet skum men den används oftast utan. På grund av dess 20cm tjocklek, är den även lämplig för ett gym med hård golvläggning.

Vilken tjocklek på AirTrack?

Lämplig för både nybörjare och aktiva idrottare. Kan användas både inomhus och utomhus och i vatten. Abilica AirTrack passar utmärkt som träningsmatta för gymnastik, cheerleading, tumlande, kampsport, parkour etc. Längden är 3 meter, med en bredd på 1 meter och en tjocklek på 10 cm på mattan.

Kan man ha en AirTrack i vattnet?

Kan användas både inomhus och utomhus och i vatten. Abilica AirTrack passar utmärkt som träningsmatta för gymnastik, cheerleading, tumlande, kampsport, parkour etc. Längden är 3 meter, med en bredd på 1 meter och en tjocklek på 10 cm på mattan. Maximal användarvikt är 150 kg.