:

Hur många Amex-poäng för resa?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många Amex-poäng för resa?
  2. Hur länge är EuroBonus poäng giltiga?
  3. Hur lång tid tar det för en resa att registreras på mitt EuroBonus?
  4. Vad kan man göra med American Express poäng?
  5. Hur registrera EuroBonus?

Hur många Amex-poäng för resa?

Poängkostnaden är 360.000 Avios för en resa t/r vilket med växlingskursen 1/11 innebär 3,960 miljoner Amex-poäng. Det betyder att du får ut ca 38.700 kr värde för de ca 4 mkr. som du har betalat med kortet, en "cashback" på ca. 0,98%.

Hur länge är EuroBonus poäng giltiga?

SAS EuroBonus följer den förstnämnda principen där poängen är giltiga i fem år från att de intjänades. Medlemmar på Diamant och Pandion-nivå har obegränsad giltighetstid på sina poäng.

Hur lång tid tar det för en resa att registreras på mitt EuroBonus?

Om du har registrerat ditt EuroBonus medlemsnummer vid inköpstillfället, men fortfarande inte har fått dina poäng, kan du fråga om saknade poäng. Dina EuroBonus Extrapoäng kommer vanligtvis att registreras inom 25 dagar efter ditt köp hos en av våra deltagande partner.

Vad kan man göra med American Express poäng?

  1. Om Membership Rewards.
  2. Samla poäng.
  3. Använda poäng. ANVÄND POÄNG. Delbetala din faktura med poäng. Du kan välja att använda dina poäng genom att välja en eller flera av dina transaktioner på ditt konto. Det innebär att du kan använda din bonus till allt du kan köpa med ditt kort. ...
  4. Villkor.

Hur registrera EuroBonus?

Du kan registrera poäng för flygningar som har ägt rum upp till 30 dagar innan du gick med. Du kan registrera upp till fyra flygningar åt gången. För att kunna behandla din begäran måste vi känna till det utförande flygbolaget, biljett- och flygnummer och din bokningsklass.