:

Vad luktar Tigerbalsam?

Innehållsförteckning:

  1. Vad luktar Tigerbalsam?
  2. Hur ofta kan man använda liniment?
  3. Varifrån kommer Tigerbalsam?
  4. Vad är det för skillnad på vit och röd Tigerbalsam?
  5. Vad är bra med tigerbalsam?

Vad luktar Tigerbalsam?

Tigerbalsam Röd innehåller kanelolja (som i vissa fall kan färga av sig på kläderna). Kaneloljan och mer mentol i Tigerbalsam Röd gör att den luktar något starkare. Tigerbalsam Soft har kvar den karakteristiska doften, men ett inslag av lavendel gör den lite mildare.

Hur ofta kan man använda liniment?

Behandlingen kan vid behov upprepas var fjärde timme. Kom ihåg att det tar ca 5‒15 minuter innan linimentet börjar verka, och att effekten ökar vid fysisk aktivitet.

Varifrån kommer Tigerbalsam?

Balsamen har hämtat inspiration från traditionell kinesisk läkekonst och tillverkas sedan 1920-talet av företaget Haw Par i Singapore. ... I Singapore är vikten dock 10 gram. Produktnamnet "Tigerbalsam" kommer sig av att en av ägarna till företaget hade ett namn som betyder "tiger" på kinesiska.

Vad är det för skillnad på vit och röd Tigerbalsam?

Det är en viss skillnad mellan Tigerbalsam Vit, Röd eller Soft i sammansättning, men ingen märkbar skillnad i effekt. Tigerbalsam Röd innehåller kanelolja (som i vissa fall kan färga av sig på kläderna). Kaneloljan och mer mentol i Tigerbalsam Röd gör att den luktar något starkare.

Vad är bra med tigerbalsam?

Vad Tiger Balsam Vit är och vad det används för behandling av tillfälliga muskelsmärtor eller smärta i samband med sträckningar och stukningar/vrickningar. lindring av besvär vid okomplicerade insektsbett. lindring av symtom i de övre luftvägarna vid förkylning. lindring av besvär vid spänningshuvudvärk.