:

Hur snabbt torkar Latexfog?

Innehållsförteckning:

  1. Hur snabbt torkar Latexfog?
  2. När kan man måla över fog?
  3. När är Latexfog Övermålningsbar?
  4. Hur länge håller Akrylfog?
  5. När kan man måla över Akrylfog?
  6. När kan man måla på Målarfog?

Hur snabbt torkar Latexfog?

Efter ca 24 timmar och +20°C är fogen genomhärdad och tål fogrörelser på 15–20% samt temperaturer från -30°C till +70°C. För mer information, läs våra arbetsråd, broschyrer och hemsida.

När kan man måla över fog?

Användningsområden. Målarfog är praktisk fog eftersom den kan användas i ett stort temperaturspann och både inomhus och utomhus. Fogen är förhållandevis elastisk och dessutom inte känslig för väta. När den har torkat är den övermålningsbar.

När är Latexfog Övermålningsbar?

Latexfog som kommer utanför springan måste du torka bort med fuktig svamp eller slipa bort, annars kan det bli en kulörskillnad när du lackar. Klibbfri efter 0.50(h). Övermålningsbar efter 1(h).

Hur länge håller Akrylfog?

HÅLLBARHET ÖPPNAD: Ca: 1 år (tätt, frostfritt).

När kan man måla över Akrylfog?

Akrylfogmassa för tätning inomhus av sprickor runt dörrar, snickerier m m. Tunna skikt kan övermålas efter ca 5-10 minuter. Slipbar efter ca 1 vecka.

När kan man måla på Målarfog?

När fogen är applicerad slätas den ut med fingret, eller allra helst med en fogbricka av silikon. Brickorna finns i set med olika profiler, så det är möjligt att göra både runda, platta, rätvinkliga och sneda fogar. Den överflödiga fogmassan torkas av direkt med en fuktig trasa. När ytan är helt torr kan den målas.