:

Varför Pandakudde?

Innehållsförteckning:

  1. Varför Pandakudde?
  2. Hur ska bebis ligga på Pandakudde?
  3. Varför har man sovpåse?
  4. När ska man använda Pandakudde?
  5. Hur använder man mimos kudde?
  6. När kan man använda Pandakudde?

Varför Pandakudde?

Kudden är gjord av memory foam som tryckavlastar och minskar risken för skallasymmetri, minimerar kvävningsrisken och hjälper till att behålla nackens raka linje. ... Det gör att barnet kan röra huvudet fritt, och kudden fixerar inte skallen. Det gör också att barnets raka nacklinje bibehålls.

Hur ska bebis ligga på Pandakudde?

Panda kudden rekommenderas från födseln till ca 6 mån. Hela kudden tvättas enkelt i maskin på 30 grader. Spädbarn rekommenderas att ligga på rygg för att minska risken för plötslig spädbarnsdöd. Samtidigt föds barn med mjuk skalle och öppen fontanell.

Varför har man sovpåse?

En sovpåse är en "bärbar filt" designad för spädbarn som ska användas istället för lösa filtar eller täcken. Sovpåsar har en halsöppning och ärmhål och används för att hjälpa din bebis att hålla rätt sovtemperatur hela natten utan risken att bebisen kan trassla in sig i täcket eller filten och få den över sitt ansikte.

När ska man använda Pandakudde?

Kudden kan användas både i vagnen, spjälsängen eller där barnet ligger och sover. Den kan tvättas i tvättmaskin i 30 grader. Candide Air Panda kudde passar för bebisar från födseln upp till cirka 6 månader. Efter 6 månader är barnets huvud hårdare och man kan då övergå till t.

Hur använder man mimos kudde?

6: Hur använder jag Mimos? Placera barnet på rygg i kudden, men huvudet i hålet. Mimos är utformad för att användas när barnet ligger, vilar och leker, passar perfekt i spjälsängen och spädbarns korgar. Som ovan nämnt så ska Mimos inte användas i magläge, då kudden inte är ergonomiskt anpassad för denna position.

När kan man använda Pandakudde?

Kudden kan användas både i vagnen, spjälsängen eller där barnet ligger och sover. Den kan tvättas i tvättmaskin i 30 grader. Candide Air Panda kudde passar för bebisar från födseln upp till cirka 6 månader.