:

Kan man se hur många gånger någon tittat på My story?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man se hur många gånger någon tittat på My story?
  2. Vad är Memories på Snap?
  3. Kan man se vilka storys man är med i?
  4. Kan man se sina skickade snaps?
  5. Var hamnar sparade snaps?

Kan man se hur många gånger någon tittat på My story?

Se vem som har tittat på Min Story 🍿 Du kommer att se namnet på upp till 200 Snapchattare som har sett din Story. Efter 200 visningar ser du en siffra men inga fler namn.

Vad är Memories på Snap?

Du kan visa och skicka foton och videor från din enhets kamerarulle inne i Snapchat-appen. Du kan även spara kamerarullens foton och videor i Bara för mig för att hålla dem skyddade. Så här skickar du ett foto eller en video från kamerarullen i Snapchat. Välj vad du vill göra med den.

Kan man se vilka storys man är med i?

För att se hur dina vänners dag är kan du kolla in deras Story som finns högst upp på Stories-sidan. När du har sett en väns Story får du se en förhandsvisning av nästa väns Story. Tryck på sidan för att se nästa Story, svep för att hoppa över den eller svep ner för att lämna.

Kan man se sina skickade snaps?

När du registrerar dig för Snapchat och använder våra tjänster samlar vi in viss information från dig, som ditt telefonnummer och din e-postadress. Vi samlar också in information om dig och hur du använt våra tjänster, som vilka Snappar du skickat in till Spotlight och Snapkartan.

Var hamnar sparade snaps?

Du kan visa och skicka foton och videor från din enhets kamerarulle inne i Snapchat-appen....Skicka foton och videor från din Kamerarullel 🎞️

  1. Svep uppåt från kameran för att gå till Memories👆
  2. Svep över till kamerarullen.
  3. Tryck och håll nere på ett foto eller en video du vill dela.
  4. Välj vad du vill göra med den.