:

Vad sparas på SIM kortet iPhone?

Innehållsförteckning:

  1. Vad sparas på SIM kortet iPhone?
  2. Hur kan jag överföra kontakter till en ny Iphone?
  3. Hur kan du överföra kontakter till Samsung?
  4. Hur kan du importera kontakter till Samsung telefoner?
  5. Hur kan du överföra från Iphone till ny Iphone?

Vad sparas på SIM kortet iPhone?

Idag brukar simkort sällan lagra någon data utan allt sparas i telefonen och via ditt apple-id. Du kan alltid välja att importera från simkortet i din nuvarande telefon. Men du kommer mest troligt inte förlora någon typ av information/data då som sagt allt sparas i telefonen och då via ditt Apple-id eller liknande.

Hur kan jag överföra kontakter till en ny Iphone?

  • Det är enkelt att överföra kontakter, appar och övrigt innehåll mellan en gammal och en ny iPhone. Börja med att ansluta den gamla telefonen till WiFi. Gå till Inställningar – [ditt namn] – iCloud Säkerhetskopia. Om du har en äldre iPhone väljer du – iCloud – Säkerhetskopia.

Hur kan du överföra kontakter till Samsung?

  • Överföring av kontakter till Samsung. Om du har köpt en ny Samsung-telefon, är det enklast att ladda ner appen Smart Switch från Google Play. Appen kan även göra överföringar från en iPhone till en Samsung-telefon. Du kan välja mellan att installera Smart Switch i din gamla eller nya enhet.

Hur kan du importera kontakter till Samsung telefoner?

  • I Samsung mobiltelefoner (i själva verket i nästan alla Android-telefoner) finns det en inbyggd Import/Export-funktion som tillåter dig att exportera alla kontakter till en visitkortsfilen (.vcf). VCard-filen kan sedan överföras till någon Samsung (eller andra Android) enhet och kontakterna i en fil kan importeras det på nolltid.

Hur kan du överföra från Iphone till ny Iphone?

  • Tryck på Överför från iPhone, så börjar data överföras från din tidigare iPhone till din nya iPhone. Om du använder en kabel visar överföringssymbolen att dina enheter är ansluta. Du kan också välja om du vill överföra vissa inställningar, till exempel Apple Pay och Siri, från din tidigare iPhone till din nya iPhone.