:

Hur återställer man webbläsare?

Innehållsförteckning:

  1. Hur återställer man webbläsare?
  2. Hur loggar man in på Gmail?
  3. Vad händer med Google konton?
  4. Varför går det inte att logga in på Gmail?
  5. Hur återställer man sidorna?

Hur återställer man webbläsare?

Återställa Chromes inställningar till standardinställningarna

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger. Inställningar.
  3. Klicka på Avancerat längst ned. Chromebook, Linux och Mac: Klicka på Återställ inställningarna till standardinställningarna under Återställ inställningarna. Återställ inställningarna.

Hur loggar man in på Gmail?

Logga in

  1. Öppna gmail.com på datorn.
  2. Ange Google-kontots e-postadress eller telefonnummer och lösenordet. Om uppgifterna redan är ifyllda och du behöver logga in på ett annat konto klickar du på Använd ett annat konto.

Vad händer med Google konton?

Om du använder en Android -smartphone är det troligt att all data på din enhet säkerhetskopieras till ditt Google -konto: appar, meddelanden, inställningar, med foton och videor synkroniserade med Google Foto, etc. Allt detta kan lägga upp till hundratals gigabyte, om du har en månatlig lagringsplan som de flesta.

Varför går det inte att logga in på Gmail?

Du får ett felmeddelande om att användarnamnet och lösenordet inte matchar. Du loggas in automatiskt på ett konto som du inte vill använda. Du omdirigeras från sidan. Du har glömt ditt användarnamn.

Hur återställer man sidorna?

S: Öppna Google Chrome på din dator> Högerklicka på ett tomt utrymme på fliken. När du har gjort detta bör du se en rullgardinsmeny> Klicka på Återåter stängt flik på menyn. Den här knappen kommer att återställa nyligen stängd flik i din webbläsare.