:

Hur får man TV4 Play?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man TV4 Play?
  2. Hur får man svensk text på TV4?
  3. Hur får man text på TV4 Play Apple TV?
  4. Kan man få text på TV4?
  5. Vad kostar TV4 Play appen?
  6. Hur får man fram text på Apple TV?
  7. Hur får man text TV på Apple TV?

Hur får man TV4 Play?

Du behöver skapa ett konto men tjänsten är helt gratis. Streama via tv4play.se eller via app för iOS och Android.

Hur får man svensk text på TV4?

Textning för hörselskadade, sidan 199 På tv textas svenska program för hörselskadade. Det är en dold undertextning som måste aktiveras av tv-tittaren själv via text-tv knappen på fjärrkontrollen och sidan/siffrorna 199.

Hur får man text på TV4 Play Apple TV?

Om du har en silvrig fjärrkontroll håller du bara inne mittenknappen (Select) en kort stund, så visas textalternativen samt ljudalternativen uppe i det högra hörnet. Har du istället en fjärrkontroll som ser ut på detta vis så sveper du med fingret nedåt över touchplattan.

Kan man få text på TV4?

SVT och TV4 samlar sina kanaler på sidan 199 SVT1 har sedan tidigare sin textning på text-tv sidan 199, men nu blir det 199 som gäller även för SVT2, Barnkanalen, Kunskapskanalen och SVT World. De gamla textningssidorna för dessa kanaler upphör vid övergången till 199. Samma sak gäller TV4-gruppens kanaler.

Vad kostar TV4 Play appen?

Det är gratis att registrera ett konto på TV4 Play men skulle man helt vilja skippa reklamen så kostar det 99 kronor i månaden för ett TV4 Play Premium-konto.

Hur får man fram text på Apple TV?

Gå till Inställningar på din iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, smart-tv eller strömningsenhet. Välj Hjälpmedel. Under Hörsel, välj Undertext och dold textning. Välj ”Textning för hörselskadade” för att aktivera det.

Hur får man text TV på Apple TV?

Använda undertexter och dold textning på Apple TV

  1. Öppna Hjälpmedel > Undertexter och textning i Inställningar. på Apple TV.
  2. Slå på Textning för hörselskadade (eller använd hjälpmedelsgenvägen). Se Lägga till en hjälpmedelsgenväg på Apple TV.