:

Hur sätter man på text på HBO?

Innehållsförteckning:

 1. Hur sätter man på text på HBO?
 2. Varför får jag ingen text på Viaplay?
 3. Hur får man text på SVT?
 4. Hur sätter man på text på Apple TV?
 5. Kan inte casta från HBO?
 6. Kan inte logga in på HBO?
 7. Hur byter jag språk på Viaplay?

Hur sätter man på text på HBO?

De flesta serier och filmer på HBO Max kan ses med engelsk textning. När textning är aktiverad visas ljud som text på skärmen (tal och ljud transkriberas till text). Under uppspelning kan du aktivera eller inaktivera textning genom att välja Ljud och undertext-knappen (pratbubbla).

Varför får jag ingen text på Viaplay?

På Smart-TV och spelkonsoler byter du språk och undertexter med att klicka på pilen upp eller ner på fjärrkontrollen när du är inne i spelaren. Då får du upp menyn och kan göra ditt val i Undertexter. På surfplattor, mobiler och datorer kan du helt enkel röra på musen eller klicka på skärmen för att upp menyn.

Hur får man text på SVT?

Hur aktiverar jag textningen på min tv-apparat i SVT-kanalerna? Numera sänds undertexten i alla kanaler på sida 199 på text-tv i SVT1, SVT2, SVT Barn, SVT24 och Kunskapskanalen. Vilka program som textas den närmaste veckan ser du på sidorna 601-619. För att se texten väljer du in text-tv-sidan 199 med fjärrkontrollen.

Hur sätter man på text på Apple TV?

På din Apple TV, smart-tv eller strömningsenhet, spela en video och svep sedan nedåt eller klicka på nedåtknappen på din fjärrkontroll. Vissa tillverkare kanske använder andra knappar. Öppna menyn Undertexter eller Ljud. Välj språk eller undertext.

Kan inte casta från HBO?

Gör så här:

 • Se till att din Chromecast och Android-enhet är anslutna till samma WiFi-nätverk.
 • Öppna Google Home-appen på din telefon eller surfplatta.
 • Tryck på enheten som du vill casta till.
 • Tryck på Casta min skärm > Casta skärm.
 • När din skärm visas på din TV öppnar du HBO Max och börja streama.

Kan inte logga in på HBO?

Rensa din webbläsares kakor från HBOMax.com. För att ta reda på hur du gör detta söker du i din webbläsares hjälp efter "kakor". Stäng och öppna din webbläsare igen. Gå till HBOMax.com och försök att logga in igen.

Hur byter jag språk på Viaplay?

För att välja det ljudspråk som hämtas tillsammans med dina videor öppnar du appen Inställningar, rullar nedåt och trycker på TV och sedan på Språk. Tryck på Lägg till språk och välj de språk som du vill lägga till.