:

Hur håller man håret kallt?

Innehållsförteckning:

  1. Hur håller man håret kallt?
  2. Hur får man bort kalla toner i håret?
  3. Hur får man kalla slingor?
  4. Hur håller man håret blont?
  5. Hur nyanserar man håret?
  6. Hur får man bort Färgbomb från håret?

Hur håller man håret kallt?

Välj en dag, varannan vecka som du ”renar” håret och tillför en ny beläggning på håret (den kalla). Detoxa håret, schamponera tre gånger på raken med detoxschampo (tips, länk). Då menar jag massera ordentligt, gnugga och verkligen gör rent ditt hår så den smutsiga beläggningen försvinner.

Hur får man bort kalla toner i håret?

Ta en skål och blanda vinäger och varmt vatten, lika delar av varje. Häll över håret och låt sjunka in, sätt över en plastpåse eller duschmössa och låt verka i 15-20 minuter. Skölj blandningen ur håret och schamponera, gärna två gånger. Förhoppningsvis ser du med egna ögon hur färgen rinner ut med duschvattnet.

Hur får man kalla slingor?

Använd färgbevarande schampo och balsam för att hårfärgen ska hålla sig fräsch länge. Gillar du kalla nyanser på slingorna? Tvätta håret med ett lilaschampo av och till. Det hjälper kalla tonder att hålla sig längre.

Hur håller man håret blont?

För att få den blonda färgen att hålla så länge som möjligt är det viktigt att använda schampo och balsam för färgat hår. Allra helst ett schampo för blont hår. I vårt sortiment hittar du många sorters schampo och conditioner för blondiner från flera olika märken och med olika egenskaper.

Hur nyanserar man håret?

En nyansering kan man säga är en snabbare version av en toning. Den används i första hand för att ändra tonen på ett hår, samt för att jämna till en färg och intensifiera tonen. Efter blekning blir håret många gånger varmt/gult och behöver en nyansering som neutraliserar de tonerna.

Hur får man bort Färgbomb från håret?

Vill du bara ha rödbrunt hår i någon vecka så kan du använda en röd färgbomb, det är jättesnyggt. Eller om du är blondin och vill ha rosa hår, hur coolt är inte det? Den tvättas ur på ca 12 tvättar så ser du ut som vanligt igen. Väldigt roligt och enkel lösning för en förändring!