:

Hur fungerar Trustpilot?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar Trustpilot?
  2. Är Trustpilot trovärdigt?
  3. Varför Trustpilot?
  4. Vad kostar Trustpilot?
  5. Kan man lita på företaget?
  6. Kan man lita på Trentz?
  7. Är Trentz bra?
  8. Hur lång leveranstid har Trentz?
  9. Kan man lita på Zmarta?

Hur fungerar Trustpilot?

"För konsumenter är det helt gratis att använda Trustpilot – vem som helst kan gå in och läsa folks åsikter eller lämna sina egna omdömen. För företag har vi både gratis- och betalprodukter. Alla företag kan bjuda in sina kunder till att lämna omdömen, besvara omdömena och dra lärdom av sina kunders feedback – gratis.

Är Trustpilot trovärdigt?

Vi är alltid vaksamma på falska omdömen och suspekta aktiviteter. Vår kraftfulla och anpassade programvara opererar dygnet runt för att upptäcka och varna oss om ovanliga mönster, suspekta aktiviteter och bedrägeri. Läs mer om hur vi bekämpar falska omdömen med vår programvara för bedrägerispårning.

Varför Trustpilot?

Trustpilots syfte har sedan starten 2007 varit tydligt: Vi vill hjälpa människor. Vårt mål är att skapa tillit mellan konsumenter och företag via en gratis och öppen omdömesplattform. ... Vi vill också ge konsumenter tillgång till information om företag för att underlätta deras köpbeslut.

Vad kostar Trustpilot?

Måste jag betala när jag registrerar mig på Trustpilot? Nej, du behöver inte betala någonting när du registrerar dig för Trustpilots Free-konto. Med ett Free-konto kan du registrera din företagsprofil och få begränsad tillgång till våra verktyg som hjälper dig att komma igång med att samla in omdömen från dina kunder.

Kan man lita på företaget?

Kontrollera kontaktuppgifter till företaget Undersök om det finns riktiga kontaktuppgifter till företaget. Det bör finnas telefonnummer, adress, mejladress och organisationsnummer. Om det saknas kontaktuppgifter bör du vara försiktig. ... Finns det endast ett kontaktformulär kan det ibland vara en varningsklocka.

Kan man lita på Trentz?

Varning köp inte från Trentz.se! Har bara betalt! Dessutom var det min 13-åriga dotter som beställde med egna pengar. Jag hjälpte henne att beställa.

Är Trentz bra?

Varning köp inte från Trentz.se! Dessutom var det min 13-åriga dotter som beställde med egna pengar. Jag hjälpte henne att beställa. Har polisanmält företaget och jag rekommenderar er alla som blivit lurade att göra det! Så besviken.

Hur lång leveranstid har Trentz?

Beställningar som görs före kl 17:00 skickas samma dag. Den vanliga leveranstiden varierar mellan 7 till 14 arbetsdagar eftersom paketen skickas från ett utländskt lager.

Kan man lita på Zmarta?

Zmarta är en välkänd låneförmedlare inom privatlån, men faktum är att Zmarta även jämför bolån och företagslån. Både bolån och företagslån är vanligtvis på ganska höga belopp, att du då får möjlighet att jämföra flera låneerbjudanden gör det lättare för dig att hitta det billigaste lånet på marknaden.