:

Kan man skicka sms-biljett till andra?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man skicka sms-biljett till andra?
  2. Hur kan man köpa SL biljett?
  3. Hur köper man buss biljett?
  4. Hur kan man köpa busskort?
  5. Hur lång tid tar det att få e-biljett SJ?

Kan man skicka sms-biljett till andra?

Appen skapar ett sms som du skickar till personen som ska låna biljetten. Personen som ska låna biljetten behöver ha appen installerad i sin telefon. Utlåningen är giltig först när biljetten är synlig i mottagarens app. ... Du kan låna ut biljetten obegränsat antal gånger, men till max fem olika telefoner per biljett.

Hur kan man köpa SL biljett?

Biljetten köper du i en SL Access-automat, som finns på tunnelbane- och pendeltågsstationer, samt på en del andra ställen i SL-trafiken. Du kan välja att skriva ut den på papper eller ladda den på ett SL Access-kort.

Hur köper man buss biljett?

bussen. Det går även bra att köpa sin biljett ombord på bussarna med konto- eller kreditkort. Observera att så kallade online-kort, exempelvis Visa Electron eller Maestro-kort inte fungerar ombord om bussen befinner sig i ett område med dålig mobiltäckning.

Hur kan man köpa busskort?

Sök efter Länstrafiken i mobiltelefonens applikationscenter. Med bankkort direkt hos chauffören kan du både ladda ditt busskort och betala en enkelbiljett. Hos något av Länstrafikens ombud som du hittar längre ner på denna sida kan du betala med kontanter eller bankkort.

Hur lång tid tar det att få e-biljett SJ?

Kan ombokas För att boka om din resa måste du söka upp din bokning via Min resa och avboka den innan tågets avgång. Då får du ett ombokningsvärde som gäller för resor med SJs tåg och är giltigt i 180 dagar, räknat från första giltighetsdagen.