:

Hur tar man bort Instagram kommentarer?

Innehållsförteckning:

 1. Hur tar man bort Instagram kommentarer?
 2. Vad betyder fastnålad på Instagram?
 3. Hur lägger man upp ett inlägg på Instagram?
 4. Hur tar man bort en bild på Instagram?
 5. Hur tar man bort en tagg på Instagram?
 6. Hur ser man sina kommentarer på Instagram?
 7. Vad betyder fäst grupp på facebook?
 8. Hur lägger man in flera bilder i ett inlägg på Instagram?
 9. Kan inte göra inlägg på Instagram?
 10. Kan man ta bort flera bilder samtidigt på Instagram?

Hur tar man bort Instagram kommentarer?

Hur tar jag bort en kommentarInstagram?

 1. Tryck på nedanför inlägget eller tryck på en kommentar.
 2. Svep åt vänster över kommentaren (iPhone) eller tryck på kommentaren (Android) som du vill ta bort.
 3. Tryck på (iPhone) eller (Android).

Vad betyder fastnålad på Instagram?

Funktionen ger kontots ägare möjlighet att välja ut positivia kommentarer från flödet för att lyfta upp dessa till toppen. Tanken är att de fastnålade kommentarerna ska bidra till tonen i flödet, och minska nätmobbningen, som Instagram tidigare fått kritik för att inte göra något åt.

Hur lägger man upp ett inlägg på Instagram?

När du är klar med registreringen och loggat in kan du lägga upp din första bild på Instagram. Antingen så tar du en bild direkt i appen eller så hämtar du bilder från ditt bildbibliotek i telefonen. Om du vill kan du använda dig av något av de många filter som är en del av appen, innan du lägger ut bilden.

Hur tar man bort en bild på Instagram?

Tryck på (iPhone) eller (Android) ovanför inlägget och tryck sedan på Ta bort. Tryck på Ta bort igen för att bekräfta. Du kan även arkivera inlägg om du vill dölja dem från din profil och göra så att dina följare och andra på Instagram kan se dem.

Hur tar man bort en tagg på Instagram?

Om du helt vill ta bort taggen från fotot kan du göra det med. För att göra det, klicka på fotot och få klicka på din namntagg som kommer upp. För de med iOS får man klicka på ”Fler alternativ”, ”Ta bort mig från inlägget” och sedan ”Ta bort”. Androidanvändare kan enkelt välja ”Ta bort taggning”.

Hur ser man sina kommentarer på Instagram?

Bläddra i valfri webbläsare från din dator eller smartphone till Instagram-webbplatsen. Logga in på ditt konto vid behov. Öppna inlägget där du letar efter din kommentar. Om du kör webbversionen på en dator, tryck på kortkommandot Ctrl + F.

Vad betyder fäst grupp på facebook?

När du fäster ett inlägg: Inlägget flyttas överst på sidans tidslinje. visas i inlägget.

Hur lägger man in flera bilder i ett inlägg på Instagram?

En vy öppnas upp för att välja dina foton från din bildbank, video eller ta en bild direkt från mobilen. Här beröver du klicka på symbolen för flera bilder. Den finns i det högra hörnet. När du klickat på denna aktiveras funktionen som ger dig möjligheten att välja fler bilder till ditt inlägg.

Kan inte göra inlägg på Instagram?

Testa alltid att starta om telefonen eller surfplattan först om du har problem med Instagram. Om det inte hjälper att starta om enheten kan du testa att använda Instagram både på Wi-Fi och mobildataanslutningen för att se om problemet beror på en svag Wi-Fi- eller mobildataanslutning.

Kan man ta bort flera bilder samtidigt på Instagram?

Klicka på din profilbild och välj Visa profil. Skumma din profil och hitta sedan alla bilder du vill ta bort. steg 3. Högerklicka på varje foto som du vill ta bort och välj Öppna länk i en ny flik i rullgardinsmenyn.