:

Vad kostar det att ha sin hund på dagis?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att ha sin hund på dagis?
  2. Hur funkar hunddagis?
  3. Vad kostar det att vara Dagmatte?
  4. När kan man lämna sin hund på dagis?
  5. Vad kostar hunddagis Helsingborg?
  6. Hur ser en dag ut på hunddagis?

Vad kostar det att ha sin hund på dagis?

Att ha din hund på hunddagis (eller hos en hundpassare) när du är på jobbet kostar ca 3000 kr i månaden.

Hur funkar hunddagis?

Först kommer ägare och hund till hunddagiset. Vi går igenom kontraktet och hundens egenskaper/behov. Därefter lämnar ägaren hunden hos oss i hundstallet i några timmar, att den får bekanta sig med miljön. Den andra delen i inskolningen är 1-2 provdagar, där hunden får vara på dagis ungefär en halvdag.

Vad kostar det att vara Dagmatte?

Om du vill att din hund ska passas av en dagmatte under en hel arbetsdag (så kallad dagpassning), är priset 175-300 kr per tillfälle. En kortare passning under dagen, exempelvis, hundrastning, börjar på 100 kr/per gång.

När kan man lämna sin hund på dagis?

När ni skall skaffa er valp är det viktigt att ni först och främst tänker på om ni har tid och råd. Hunddagis är alltid ett alternativ men tänk på att hunden måste först och främst vara minst tre månader gammal samt vara fullvaccinerad innan den kan börja på dagis.

Vad kostar hunddagis Helsingborg?

Priser per månad: Heltid 4-5 fasta dagar/vecka 2750:- Deltid 3 fasta dagar/vecka 2230:- 1-2 fasta dagar/vecka 1710:- Flextid 14 rörliga dagar/ månaden 2420:- (utspridda över hela månaden och ej fem dagar under en och samma vecka)

Hur ser en dag ut på hunddagis?

En vanlig dag på dagis Alla hundar går ut samtidigt och är tillbaka inne efter 11.30. Efter den långa promenaden är det vila fram till 13.00. Då serveras lunch för de hundar som äter. Vid ca 13.30 börjar de kortare eftermiddags promenaderna som sker båsvis.