:

Hur betalar man faktura med PayPal?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar man faktura med PayPal?
  2. Vad innebär att betala med PayPal?
  3. Kan man dra tillbaka pengar från PayPal?
  4. Hur skickar man sin PayPal till någon?
  5. Vad kostar det att betala med PayPal?

Hur betalar man faktura med PayPal?

När du använder produkten "Betalning mot faktura" (där den är tillgänglig) kan du även få en del information från handlaren som du betalar till. Vi debiterar inga avgifter för att skicka en enstaka betalning via tjänsten (vi kan dock debitera för en annan tjänst såsom valutaomvandling).

Vad innebär att betala med PayPal?

Med Paypal kan man betala och överföra pengar utan att avslöja sina betalningsuppgifter, och man kan välja att betala med antingen kontosaldot på Paypal eller med det kreditkort som man har valt att koppla till sitt Paypal-konto.

Kan man dra tillbaka pengar från PayPal?

Inom 180 dagar från det att du gjorde betalningen, kan du be PayPal om hjälp att kräva tillbaka pengarna genom deras Problemhanteringscenter: Logga in på ditt PayPal-konto och gå till “Problemhanteringscenter” Klicka på “Rapportera ett problem” Välj den transaktion som tvisten avser och klicka på “Fortsätt”

Hur skickar man sin PayPal till någon?

Få betalt via din egen unika länk Gör det superenkelt att få betalt genom att skapa en unik PayPal. Me-länk som du kan skicka till familj, vänner eller kunder. De behöver bara följa länken, skriva in beloppet och skicka.

Vad kostar det att betala med PayPal?

Det är gratis att använda PayPal för att betala för ett köp eller någon annan typ av kommersiell transaktion, såvida det inte inbegriper en valutaomvandling.