:

Hur delar man andras inlägg på Facebook?

Innehållsförteckning:

  1. Hur delar man andras inlägg på Facebook?
  2. Hur gör jag ett inlägg på Facebook?
  3. Vad händer om man delar på Facebook?
  4. Hur kan ändra dela mitt inlägg på Facebook?
  5. Vad gör man på Facebook?
  6. Kan inte publicera inlägg på Facebook?

Hur delar man andras inlägg på Facebook?

Så här delar du ett inlägg som du ser i nyhetsflödet: Tryck på Dela längst ned till höger under ett inlägg. Om du vill dela på en väns tidslinje trycker du på Nyhetsflöde nedanför ditt namn och väljer sedan Vännens tidslinje. Ange din väns namn och tryck sedan på Dela nu.

Hur gör jag ett inlägg på Facebook?

Så här gör du inlägg på en sida som du besöker:

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Sök efter den sida du vill publicera på och välj den sedan på rullgardinsmenyn.
  3. Tryck på Skriv något på sidan.
  4. Skriv inlägget och tryck på Publicera.

Vad händer om man delar på Facebook?

När du delar inlägget i din händelse kan dina vänner trycka på det för att se det ursprungliga inlägget. Obs! Om det ursprungliga inlägget tas bort, så tas inlägget också bort från din händelse och ditt händelsearkiv. Läs mer om händelser på Facebook.

Hur kan ändra dela mitt inlägg på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned och tryck på Sekretess och välj Sekretessinställningar. När du delar andra saker på Facebook kan du välja målgrupp innan du delar.

Vad gör man på Facebook?

Det är gratis att använda Facebook, men du måste registrera dig. På Facebook.com fyller du i formuläret med namn (Webben Senioren i vårt fall), övriga uppgifter, vilket lösenord du vill ha och klickar på Gå med. Nu skickas ett meddelande till din e-post eller mobil för att du ska bekräfta att du verkligen vill gå med.

Kan inte publicera inlägg på Facebook?

Om du har problem med att lägga till eller publicera foton testar du de här felsökningstipsen: Se till att du har en stark WiFi- eller nätverksanslutning. Testa att ladda upp originalfotot istället för en redigerad version. Kontrollera storleken på fotot.