:

Var sitter hemknappen på Samsung?

Innehållsförteckning:

  1. Var sitter hemknappen på Samsung?
  2. Hur får man skärmen att vända sig?
  3. Hur vänder man upp och ner på skärmen?
  4. Hur använder man Samsung Smart tv?
  5. Vad betyder ikonerna på Samsung Galaxy?
  6. Vad är startskärm?

Var sitter hemknappen på Samsung?

På framsidan av telefonen sitter en fysisk hemknapp som också agerar som fingeravtrycksläsare. Det är visserligen inget nytt. Samsung, Apple och många andra har haft liknande hemknappar i många år.

Hur får man skärmen att vända sig?

När den är aktive rad kan du rotera bildskärmen med följande kortkommandon eller snabb tangenter:

  1. Håller + Alt + Högerpil.
  2. Håller + Alt + Nedåtpil.
  3. Håller + Alt + Vänsterpil.
  4. Håller + Alt + Uppåtpil.

Hur vänder man upp och ner på skärmen?

Håll bara in Ctrl + Alt och tryck på någon av piltangenterna beroende på vilket håll du vill rotera skärmen. Med enkla inställningar kan du vända skärmbilden upp och ned, eller på sidan.

Hur använder man Samsung Smart tv?

Med en funktion, som vanligtvis kallas för casting eller streaming, kan du visa innehåll från din bärbara dator, mobil eller surfplatta på TV-skärmen. Samsung Smart TV använder SmartThings appen för att spegla en skärm och den kan även förvandla din mobil till fjärrkontroll. Så du slipper rota bakom soffan.

Vad betyder ikonerna på Samsung Galaxy?

I statusfältet längst upp på skärmen visas ikoner för vad som händer i telefonen. Ikoner till vänster ger information om appar, som nya meddelanden och hämtningar. Om du inte vet vad en av de här ikonerna betyder kan du få mer information genom att dra statusfältet nedåt.

Vad är startskärm?

Startskärmen är mer än bara det du ser när du först öppnar den. Dra med fingret åt vänster eller höger för att visa ytterligare sidor. Startskärmen innehåller följande delar: Statusfält: Innehåller en klocka och ikoner som visar batteristatus och nätverksanslutningar för telefonen.