:

Vart gick drömvinsten på Lotto idag?

Innehållsförteckning:

  1. Vart gick drömvinsten på Lotto idag?
  2. Hur rättar man Lotto idag?
  3. Vilken tid dras Andra chansen på Lotto?
  4. Hur mycket är drömvinsten på Lotto?
  5. Vart gick lottovinsten i lördags?
  6. Vad ger 7 rätt på Lotto?
  7. Hur rättar man Jokerrad?
  8. Kan man förnya Lotto på nätet?
  9. Hur fungerar Andra chansen på Lotto?
  10. Vart gick Andra chansen på Lotto?

Vart gick drömvinsten på Lotto idag?

Drömvinsten ledde till fem miljonvinnare i Kalmar län I samband med Lottodragningen den 19 november föll Drömvinsten ut på hela 97 miljoner kronor.

Hur rättar man Lotto idag?

Spelstopp och sändningstider för Lotto Spelstoppen är på onsdagar klockan 17.15 samt på lördagar klockan 18.15. Dragningarna görs sedan 18.25 på onsdag och 19.55 på lördagar. De sänds direkt i TV4. Du kan rätta dina spel direkt efter det att dragningen i TV avslutats.

Vilken tid dras Andra chansen på Lotto?

Andra Chansen – En andra miljonchans på Lotto Alla Lottorader med Joker du spelar ger dig en andra chans att vinna 1 miljon kronor i Andra Chansen-dragningen. Nästa dragning sker 30 april, då delas 20 miljonvinster ut!

Hur mycket är drömvinsten på Lotto?

Drömvinsten börjar på 75 miljoner och växer därefter för varje vecka som går. För att vinna Drömvinsten ska du ha sju rätt på Lotto och minst två rätt på Joker, räknat antingen framifrån eller bakifrån. Det spelar ingen roll om det är Lotto 1 eller Lotto 2 och gäller både dragningen på onsdagar och lördagar.

Vart gick lottovinsten i lördags?

En man i 80-årsåldern från Kalmar vann i lördags drygt 1,8 miljoner kronor på Lotto 2. Nu gläds personalen på ICA Supermarket Berga Centrum i Kalmar, som sålde miljonspelet, med vinnaren. Lördagens Lottodragning gav en ensam rad alla sju rätt på andra omgången.

Vad ger 7 rätt på Lotto?

Om du är ensam med sju rätt är du garanterad en vinst på minst 1 miljon kronor. För att ha chans att vinna Drömvinsten behöver du ha 7 rätt på Lotto samt 2 rätt på Joker.

Hur rättar man Jokerrad?

Hur rättar man Joker?

  • Dina nummer måste vara i samma ordning som numren i Joker-dragningen.
  • Du kan räkna antal rätt fram- eller bakifrån, men inte börja mitt i raden.

Kan man förnya Lotto på nätet?

Förlänga spel Gör så här om du vill spela samma spel på Lotto en gång till: Klicka på Spela och välj Förläng spel. Hitta spelet du vill förlänga och välj "Förläng" om du vill spela precis samma spel igen.

Hur fungerar Andra chansen på Lotto?

fungerar Andra chansen: Lottos extradragning Andra Chansen görs två gånger om året. Under 2021 skedde det den 1 maj och 6 november. Under dragningen den 6 november drogs 20 slumpade Lottorader som vinnare till en miljon kronor vardera.

Vart gick Andra chansen på Lotto?

Hit gick miljonvinsterna på Andra Chansen 6 november

BandhagenMora
BodenNorrköping
BorlängeNorrtälje
HelsingborgPiteå
HärnösandStockholm