:

Är Substral bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Substral bra?
  2. Vilken flytande växtnäring är bäst?
  3. Hur länge håller växtnäring?
  4. Hur ofta ska man ge växtnäring?
  5. Vilken växtnäring är bäst akvarium?
  6. Hur ofta Näringspinnar?

Är Substral bra?

Bäst i test är Substral. – Den är balanserad och bra. Jag kan inte hitta några nackdelar, bortsett från att man kan ifrågasätta den rekommenderade doseringen som kan vara för hög i vissa sammanhang. – Blomstra har också en mycket balanserad och bra sammansättning.

Vilken flytande växtnäring är bäst?

Det finns många flytande näringar men det finns bara en produkt som hela tiden får bäst i test och det är Blomstra. Både Blomstra och färskt gräsklipp innehåller alla 14 näringsämnen alla växter vill ha och i rätt proportion. Dessutom är Blomstra garanterat giftfri, vilket visat sig vara mer än viktigt dessa dagar.

Hur länge håller växtnäring?

– Näringen i påsjordar kan ta slut på bara några veckor och då blir balansen i näringslösningen verkligen viktig, säger Tom Ericsson. – Brist på till exempel kalium, magnesium, mangan eller järn kan få förödande effekt för tillväxten och innebär att växterna lättare angrips av skadegörare.

Hur ofta ska man ge växtnäring?

Förutom vatten behöver dina blommor växtnäring. Häll en svag dos näring i vattnet varje gång du vattnar under hela växtperioden som för de flesta blommande krukväxter infaller från vår till höst.

Vilken växtnäring är bäst akvarium?

De flesta fisk foder innehåller fosfor, så växterna kommer troligtvis att få så mycket som de behöver den vägen. Kalium är en viktig makronäring, och det är ofta en bristvara i ett akvarium. Mängden kalium som kommer från foderrester och fiskens avfall är ofta ganska små. Så att tillsätta kalium är ofta en bra idé.

Hur ofta Näringspinnar?

Näringspinnarna tillför enkelt näring till din växt vid varje vattning. Ger näring i upp till 6 veckor. Med näringspinnar förenklar du livet för både dig och dina växter. Pinnarna trycks enkelt ner i kanten av krukan och frigör sedan näring var gång du vattnar.