:

Vilken är den bästa Fotkrämen?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken är den bästa Fotkrämen?
  2. Vad är bäst mot spruckna hälar?
  3. Hur använda FootMender?
  4. Vilken Fotmask är bäst?
  5. Vad är bäst mot Hälsprickor?

Vilken är den bästa Fotkrämen?

Bäst i test – ACO Foot Cream Rich Fotkräm Då det är ACO så kan du köpa den på apotek och det innebär att den är kvalitetstestad av bland annat Apoteket. Den är dryg och förpackningen är i klassisk ACO-design. Fotkrämen är både rik och närande då den innehåller både sheasmör och rapsolja.

Vad är bäst mot spruckna hälar?

Ricinolja är en av de bästa oljorna för att mjukgöra och exfoliera. Ricinolja kan användas 3-4 gånger i veckan för att smörja upp huden, muskulaturen, senorna, blodkärlen och lederna. Massera hälarna lätt med oljan tillsammans med vatten under 10 minuter och själv av med varmt vatten.

Hur använda FootMender?

Behandla en gång per dag, företrädesvis på kvällen. Dosera två pumptryckningar per fot och massera in. Behandla tills önskvärt resultat uppnåtts. Footmender ska inte användas om man är allergisk eller överkänslig mot något av de ämnen som ingår i produkten.

Vilken Fotmask är bäst?

Bäst i den familjen tycker jag nattkuren (reklamlänk via Apprl) är, det är liksom skönt att saker händer på nätterna så en inte behöver engagera sig så mycket. Innehåller lanolin, sheasmör och vitamin E. Något som är ganska äckligt men otroligt verksamt är en fotmask med syra i.

Vad är bäst mot Hälsprickor?

– Det absolut bästa du kan göra för att behandla hälsprickor och torra fötter är att smörja fötterna med en fotkräm. För de flesta räcker det att smörja en gång per dag, men de som har stora problem kan behöva göra det två gånger om dagen.