:

Hur bra är Pirelli vinterdäck?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bra är Pirelli vinterdäck?
  2. Är Pirelli däck bra?
  3. Vad gör vinterdäck utan Dubb?
  4. Hur köper du dubbfria vinterdäcken hos däckonline?
  5. Hur mycket styck kostar dubbfria vinterdäcken?
  6. Vilken är bäst i test av vinterdäck?

Hur bra är Pirelli vinterdäck?

Dubbfria vinterdäck - Tester 2018 Silverplatsen gick i år till Pirelli Ice Zero R som fick 110 poäng följt av Goodyear Ultragrip Ice 2 som fick 108 poäng. Vi Bilägare: Tidningen testade 7 friktionsdäck i dimensionen 205/55 R16 för att se vilket dubbfritt däck som är bäst för vintern 2019.

Är Pirelli däck bra?

Pirelli Cinturato P7 Blue hamnade på andraplats i Vi Bilägares sommardäcktest 2017 och delad andraplats i Aftonbladets, Teknikens Världs och Auto Motor & Sport sommardäcktester 2016! Detta däck har betyget AA enligt EU-LABEL som är det högsta betyget som går att få. Lågt rullmotstånd ger mycket bra bränsleekonomi.

Vad gör vinterdäck utan Dubb?

  • Vinterdäck utan dubb har svårt att nå samma goda testresultat som de däck som är beskaffade med dubbar. I alla fall på ren is. I en undersökning av VTI (Statens väg- och transportforskningsinstitut) under vintern 2015, visade det sig bl.a. att dubbdäck generellt har ett stort prestandaövertag jämfört med de dubbfria varianterna.

Hur köper du dubbfria vinterdäcken hos däckonline?

  • Så köper du de dubbfria vinterdäcken till bästa pris. Planerar du att ta ett lån får du hos Advisa en kostnadsfri jämförelse från upp till 39 banker och långivare. Däckonline säljer de dubbfria vinterdäcken för bara 1019 kronor styck när du klickar här, i priset inkluderas frakten.

Hur mycket styck kostar dubbfria vinterdäcken?

  • Däckonline säljer de dubbfria vinterdäcken för bara 989 kronor styck när du klickar här, i priset inkluderas frakten. 989 kronor är det lägsta styckpriset för de dubbfria vinterdäcken bland butikerna just nu! Skruvat erbjuder däcken för bara 1069 kronor styck just nu, i priset inkluderas fraktenn.

Vilken är bäst i test av vinterdäck?

  • Auto Motor & Sport: I årets test av dubbade vinterdäck i storleken 205/55-16 fick Nokian Hakkapeliitta 8 hela 9,6 poäng av 10 möjliga och blev därmed bäst i test. Tidningen menar att " detta däck är tryggt och säkert på vinterunderlag, men imponerar även på torr asfalt. ".