:

Är Polygel bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Polygel bra?
  2. Hur länge håller Polygel naglar?
  3. Hur funkar Polygel?
  4. Kan man ha nagellack på Polygel?
  5. Hur får man bort Polygel?
  6. Hur länge ska Gelenaglar härda?
  7. Vad är Builder gel Liquid?
  8. Vad kan man använda för vätska till Polygel?
  9. Är Polygel farligt?

Är Polygel bra?

Polygel förenar det bästa från akryl med det bästa från gel – det är starkt, flexibelt och lätt. Och det sitter väldigt bra. Själva formulan är en trög gel som arbetas ut över nageln, antingen bara för att förstärka den egna nageln eller för att få till en förlängning.

Hur länge håller Polygel naglar?

Det ska hålla i 2-3 veckor. Akryl är ett starkare material än gellack.

Hur funkar Polygel?

Man fuktar sin pensel i en speciell ”glidvätska” för att den inte skafastna i pastan, och sen pressar man och skjuter den på plats över nageln. När terapeuten är nöjd så för kunden in handen i LED-lampan i 30 sekunder för härdning. Man putsar och filar till ytan och avslutar med en permanent glans- färdig!

Kan man ha nagellack på Polygel?

Naglarna håller länge och om man vill spara pengar kan man måla med vanligt nagellack över de klara polygel naglarna!

Hur får man bort Polygel?

Lagom svårt att ta bort, jag fick ta en nagel i taget med en bomullstuss dränkt i aceton och folieomslag och låta det lösas upp på så sätt. Tidskrävande men det funkade.

Hur länge ska Gelenaglar härda?

Härda varje nagel i 30 sekunder i UV-Lampan. Härda sedan alla naglar på en hand i 2 minuter för att fullända härdningen. ta bort kladdet på alla naglar med en Nail Wipe mättad med lite Clean Off Solution.

Vad är Builder gel Liquid?

Först och främst är produktens utseende och konsistens något som liknar nagellacket eller till och med en tjock bas! Premium Liquid Gel känd som Builder Gel i flaskan och är den enda gel på marknaden som kommer i en flaska med en borste. ... Premium Liquid Gel appliceras som ett lack men det färdiga resultatet är en gel!

Vad kan man använda för vätska till Polygel?

Polygel Liquid 30 ml PolyGel Liquid/vätska glider och förenklar applicering av Polygel. Poly Gel vätska hjälper dig att enkelt placera Poly uv-gel för den perfekt formade nageln. Används även som gelborttagare / cleanser för att ta bort överbliven gel.

Är Polygel farligt?

SVAR: Nej. Materialet i sig skadar inte den egna nageln. Gelén skyddar och förstärker den egna nageln och underlättar dess naturliga tillväxt. Om nageln påverkats negativt beror detta, i de allra flesta fall, på felaktig behandling från nagelterapeuten eller kunden själv.