:

Vem står bakom Miljonlotteriet?

Innehållsförteckning:

  1. Vem står bakom Miljonlotteriet?
  2. När kommer miljonlotteriet?
  3. Vem står bakom kombilotteriet?
  4. Vilket år startade kombilotteriet?
  5. Var kan man lämna in miljonlotteriet?

Vem står bakom Miljonlotteriet?

Miljonlotteriet är ett svenskt lotteriföretag ägt av IOGT-NTO-rörelsen och bildat 1964. Överskottet går således till IOGT-NTO, som arbetar mot alkohol och andra droger i samhället. De senaste tio åren har Miljonlotteriet bidragit med över 2 miljarder kronor.

När kommer miljonlotteriet?

Lotterna skickas den andra vardagen i månaden. Natten innan dina nya lotter kommer drar Miljonlotteriet automatiskt kostnaden för dina lotter på det kort du angivit.

Vem står bakom kombilotteriet?

Vem äger Kombispel? Förmånstagare och ägare till Kombispel är Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU).

Vilket år startade kombilotteriet?

Kombispel omsätter cirka 400 miljoner om året. Företagets mest framgångsrika produkt är Kombilotteriet som lanserades 1981 och som idag är ett av Sveriges största prenumerationslotterier.

Var kan man lämna in miljonlotteriet?

Skicka lotterna i ett rekommenderat brev till adressen: Miljonlotteriet, 435 87 Mölnlycke. Du behöver fylla i personnummer och adress på lotter som du skickar till oss. När vi sedan mottagit din vinstlott med ett vinstvärde över 5 000 kronor så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.