:

Hur vet man om en Pokémon är bra?

Innehållsförteckning:

  1. Hur vet man om en Pokémon är bra?
  2. Vad är IV i Pokémon?
  3. Vad är HP i Pokemon go?
  4. Hur ser man vilken Pokémon som är bäst?
  5. Vilka Pokémon är bra mot vilka?
  6. Hur många procent Pokémon?
  7. Hur får man Pokémon med hög CP?

Hur vet man om en Pokémon är bra?

Bra Pokémons Det du bör leta efter är en Pokémon med jämna siffror – alltså Attack, Försvar och Uthållighet. I annat fall är det viktigt att du håller reda på vilka ”moves” som är bättre än de andra. Ska du lämna en Pokémon i ett grym för försvar så är Försvar den viktigaste förmågan i kombination med Uthållighet.

Vad är IV i Pokémon?

Om du spelar Pokémon GO , då vill du naturligtvis ha bästa möjliga Pokémon du kan få. Saken är att veta hur bra en enskild Pokémon är går mycket längre än att bara titta på sin CP och flytta set. Varje Pokémon har sina egna IV: er - Individuella värden - som definierar hur de faktiskt kommer att prestera i strid.

Vad är HP i Pokemon go?

Stardust får du när du fångar en Pokémon. Genom att använda det kan du öka din Pokémons CP (Combat Power, alltså hur stark din Pokémon är) och HP (Hit Points, hur mycket hälsa din Pokémon har). Du får stardust genom att fånga Pokémon, kläcka ägg, eller försvara ett gym.

Hur ser man vilken Pokémon som är bäst?

Ha i åtanke att det inte handlar om vilken pokémon som är bäst, starkast, snabbast eller något annat än att folk fått rösta fram sina favoriter.

  • Nummer 10: Gengar. ...
  • Nummer 9: Gardevoir. ...
  • Nummer 8: Rayquaza. ...
  • Nummer 7: Garchomp. ...
  • Nummer 6: Sylveon. ...
  • Nummer 5: Umbreon. ...
  • Nummer 4: Charizard. ...
  • Nummer 3: Mimikyu.

Vilka Pokémon är bra mot vilka?

Kamp-pokémon är bra mot is-Pokémon, normala Pokémon, mörka Pokémon, sten-Pokémon och stål-Pokémon. Stridsattacker gör mindre skada mot flygande Pokémon, giftiga Pokémon, insekts-Pokémon och psykiska Pokémon och kan inte skada Pokémon-spöken alls. Attacker av typerna flygande och psykisk är bra mot strids-Pokémon.

Hur många procent Pokémon?

Tillhör du team Instinkt så svarar din digitala rådgivare att en Pokémon kan vara ”Battle with the best of them” men sedan inte mer. Andra lag får veta att en Pokémon är ett ”Wonder” men det betyder egentligen bara att den Pokémon du har fångat kan vara allt från runt 78 procent till 100 procentig.

Hur får man Pokémon med hög CP?

För att evolva och förstärka (”power up”) en pokémon så att den får högre CP och ”health points” (HP) krävs candies och stardust (som man tjänar in när man levlar up). Candies behövs för att evolva och stardust samt candies för att förstärka.