:

Vilken iPhone ska jag välja?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken iPhone ska jag välja?
  2. Är det värt att byta batteri på iPhone?
  3. När är det bäst att köpa iPhone?
  4. När är det dags att byta batteri iPhone?
  5. Hur lång tid tar det att byta batteri på iPhone?

Vilken iPhone ska jag välja?

Bäst i Apples nuvarande lineup av telefoner är utan tvekan iPhone 13. En bra, tydlig och ljusstark OLED-skärm kombinerad med företagets senaste systemchip (A15) bäddar för en framtidssäker produkt. Att telefonen även stödjer 5G-tekniken för riktigt snabba överföringshastigheter är heller inte fy skam.

Är det värt att byta batteri på iPhone?

Att alla Iphone-användare kan åtgärda försämrad prestanda genom att byta ut telefonernas batterier är ingenting som går att garantera. Det är samtidigt ingen smidig lösning då ett batteribyte kräver både ett nytt batteri och att man öppnar upp telefonen.

När är det bäst att köpa iPhone?

Det finns fördelar oavsett när du slår till. Köper du under hösten hinner du använda den längre innan nya modeller kommer, men köper du under våren kan du vara säker på att alla barnsjukdomar, buggar och eventuella problem har upptäckts.

När är det dags att byta batteri iPhone?

Laddar din telefon ur alldeles för snabbt eller känns batteriet trögt att ladda? Ett batteri är en förbrukningsvara och blir därför mindre effektivt över tid, efter ungefär 1-1,5 år så är det dags att byta till ett nytt. Det är både enkelt och prisvärt att byta mobilbatteri på din iPhone.

Hur lång tid tar det att byta batteri på iPhone?

- En reparation går både snabbt och smidigt, vi kan ofta byta din skärm eller batteri medan du väntar. Majoriteten av våra byten gör vi på ungefär 30 minuter. På detta sätt slipper du vara utan din telefon längre än du måste.