:

Är Karlsons klister bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Karlsons klister bra?
  2. Hur bra håller Textillim?
  3. Finns Karlssons klister?
  4. Hur bra håller trälim?
  5. Hur lång torktid på Karlssons klister?

Är Karlsons klister bra?

Klistret är lösningsmedelsbaserat och fungerar på porslin, trä, metall, glas, keramik, plexiglas, filt, läder, kork, tyg, papper och kartong – ett riktigt universallim för såväl hobby som reparationer. Limmet torkar snabbt och blir transparent utan fogar. Resistent mot vatten, värme och kyla.

Hur bra håller Textillim?

Ett textillim från UHU som är snabbtorkande och passar för alla typer av textilier. Är också användbart för att fästa tyg på andra material så som papper, trä, metall, läder, glas m.m. Limmet tål maskintvätt upp till 60°C och kemtvätt. ... Limmet är känsligt för frost.

Finns Karlssons klister?

Karlsons klister är det självklara universallimmet för dig, oavsett vad du ska limma. Med klistret kan du limma bland annat papper, plast, tyg, trä, keramik, glas och porslin.

Hur bra håller trälim?

Och det är framförallt träets fukthalt som avgör vilken sort du ska välja. PVAc-lim, även kallat snickarlim eller trälim, används bara till limning av trä. Fukthalten i träet ska ligga mellan 7 och 15 %. PU-lim används till trä med en fukthalt på 12-20 %.

Hur lång torktid på Karlssons klister?

Används vid snickeriarbeten, limning av trä, skivmaterial, kantlister och liknande. Härdar snabbt, kan bearbetas efter 10-15 minuter. 750 ml.