:

När ska man ta KSM-66?

Innehållsförteckning:

  1. När ska man ta KSM-66?
  2. Hur bra är KSM-66?
  3. Hur länge kan man ta KSM-66?
  4. När är det bäst att ta ashwagandha?
  5. Vad är ashwagandha bra för?
  6. Är ashwagandha bra?
  7. Varför ska man ta ashwagandha?
  8. När ska jag ta selen?

När ska man ta KSM-66?

KSM-66 - världens bäst dokumenterade ashwagandha Används bland annat vid1: Stress och trötthet. Sömnproblem. Minskad sexuell lust och funktion.

Hur bra är KSM-66?

Idag vet vi att den effekten är ett resultat av att Ashwaganda har en specifik effekt på stresshormonet kortisol. Nya studier bekräftar användningen och visar att KSM-66 bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning och ork.

Hur länge kan man ta KSM-66?

Effekten av KSM66® Ashwagandha kommer inom 2-4 veckor och förstärks sedan med tiden. Börja med att ta 1 kapsel på morgonen och 1 kapsel på kvällen. Doseringen kan även ökas upp till max 4 kapslar per dag vid behov, men det är 2 kapslar per dag som är den kliniskt dokumenterade dosen.

När är det bäst att ta ashwagandha?

Ashwagandha är en rot som används inom ayurveda och sägs ha en avlsappnande och lugnande effekt. Bör därför tas på kvällen.

Vad är ashwagandha bra för?

Studier som visars att Ashwagandha ökar motståndskraften mot stress vilket i sin tur bidrar till:

  • Mer lugn.
  • Bättre sömn.
  • Känslomässig balans.
  • Sexuell lust och funktion.
  • Återhämtning och ork.
  • Ökad muskelstyrka.
  • Fokus och minne.

Är ashwagandha bra?

Kort sagt kan ashwagandha hjälpa dig med att både sänka dina kortisolnivåer och dra ner på din stress och ångest. Bara det kan leda till att du sover bättre men förutom det innehåller växten även ämnen som hjälper dig att sova bättre.

Varför ska man ta ashwagandha?

Ashwagandha är en av de viktigaste örterna inom den ayurvediska medicinen där den använts i mer än 4000 år. Traditionellt har den använts för att öka kroppens uthållighet, motståndskraft och styrka. ... Idag vet vi att det beror på att Ashwagandha har en specifik effekt på stresshormonet kortisol.

När ska jag ta selen?

Du kan ta selen när som helst på dygnet. ... Selen absorberas lättare om du tar det tillsammans med vitamin E medan C-vitamin minskar absorptionen. Synergister till selen är kalcium (Ca), Natrium (Na), Koppar (Cu), Kalium (K), Mangan (Mg), Järn (Fe) samt B-vitaminer som vitamin B1, B3 och B6.