:

Vad är Comviq Edge?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Comviq Edge?
  2. Hur ser man hur mycket 4G man har kvar Comviq?
  3. Vad menas med Edge?
  4. Kan inte surfa på mobilen Comviq?
  5. Hur snabbt är Telenors mobila bredband?

Vad är Comviq Edge?

EDGE höjde nedladdningshastigheten upp till 0,2 Mb/s, vilken med den tidens mått mätt var ganska imponerande. EDGE-tekniken används idag i både Telias nät samt i Tele2 och Telenors samägda GSM-nät5. För moderna mobiler fungerar det som ett backup-nät där de snabbare näten saknar täckning.

Hur ser man hur mycket 4G man har kvar Comviq?

I din mobil

  1. Slå *111# sedan lur på din mobil. Du kommer då få upp en rad alternativ att välja mellan för att kunna se ditt saldo.
  2. Ring 211 från din mobiltelefon och lyssna på ditt saldo samt giltighetstid för din prisplan.

Vad menas med Edge?

"E" står för Edge, en 3G-standard för 2G/GSM-nätet som gör det möjligt att surfa i 2G-nätet med betydligt högre hastigheter än GPRS.

Kan inte surfa på mobilen Comviq?

Du får inställningarna för surf skickade via SMS när du sätter in ett Comviq SIM-kort i mobilen. Tänk på att du kan behöva starta om din mobil för att de nya inställningarna ska börja gälla. Hämta inställningar För att hämta inställningar för surf ska du skicka ett blankt SMS till nummer 123. ...

Hur snabbt är Telenors mobila bredband?

Telenor. Telenors mobila bredband har ingen bindningstid. Normal hastighet enligt operatören själv är mellan 10 och 40 Mbit/s. Anslutningsavgiften är på 250 kronor, men tillkommer ej för den som beställer sitt bredband på nätet.