:

Är Amazon äkta varor?

Innehållsförteckning:

  1. Är Amazon äkta varor?
  2. Är Amazon Se säkert?
  3. Är det Tull från Amazon?
  4. Vart ligger Amazon se?
  5. Hur lång leveranstid har Amazon?

Är Amazon äkta varor?

Produkter som säljs på Amazon måste vara äkta. ... Dessutom betalar vi inte säljare förrän vi är säkra på att våra kunder har fått de äkta produkter de har beställt. Vi kan stoppa betalningar om vi fastställer att ett Amazon-konto har använts för att sälja oäkta varor, begå bedrägeri eller bedriva annan olaglig verksamhet.

Är Amazon Se säkert?

Vi har vid flera tillfällen rapporterat om felaktiga och oklara produktsidor på Amazon.se, där kunder fått något annat än vad de trott att de har beställt. Nu har TV4 granskat säkerheten på fem elektronikprodukter beställda från Amazon.se och resultatet är nedslående för e-handelsjätten.

Är det Tull från Amazon?

Säljaren som skickar utanför Europa behöver stå för tullen och tullmomsen och det ska inkludera i priset som står i kassan på amazon. Om du åker på en avgift är det bara kontakta säljaren får få igen pengarna du har fått betala i tull och moms etc.

Vart ligger Amazon se?

Amazon.com, Inc., kallas endast för Amazon, är ett amerikanskt e-handels- och molntjänstföretag med säte i Seattle i Washington, grundat av Jeff Bezos 1994.

Hur lång leveranstid har Amazon?

Du kan spåra ditt paket genom att gå till Dina beställningar och klicka på den artikel du vill spåra. Standardleverans (leverans till närmaste ombud) inom Sverige för beställningar som Fraktas från Amazon tar 2-5 arbetsdagar efter att försändelsen har skickats.