:

Vad innehåller A Creme?

Innehållsförteckning:

  1. Vad innehåller A Creme?
  2. Hur bra är decleor?
  3. Hur bra är Sensai?
  4. Vad gör A-vitamin för huden?
  5. Vad betyder kräm?
  6. Är Filorga ett bra märke?
  7. Hur bra är Biotherm?

Vad innehåller A Creme?

Ingredienser: Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, PEG-32, PEG-6, Glycerin, Canola Oil, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Ethyl Lauroyl Arginate HCI, Caprylyl Glycol, Retinyl Palmitate, Tocopherol.

Hur bra är decleor?

Sammanfatningsvis är Decleor Micellar Oil en utmärkt oljebaserad rengöring som rengör utan att torka ut eller att lämna en oljig hinna på huden. Den ger min kombinerade lite feta hud en bra rengöring och lämnar huden mjuk och smidig. Betyget blir en fyra.

Hur bra är Sensai?

SENSAI är ett japanskt varumärke som kombinerar tradition, högteknologiska produkter, kvalitet och en filosofi om att långsiktigt ta hand om huden. SENSAI är framförallt känt för sina effektiva hudvårdsprodukter där man kombinerar avancerade ingredienser med Koishimaru Silk.

Vad gör A-vitamin för huden?

Retinol är en effektiv A-vitamin som tack vare dess mycket små molekyler enkelt kan penetrera huden och nå långt ner i våra hudlager. När molekylerna tas upp av huden förvandlas de till A-vitaminsyra, som har positiva egenskaper när det kommer till exempelvis akne, psoriasis, solskador eller rynkor.

Vad betyder kräm?

Kräm betyder ungefär detsamma som salva. Även i betydelsen styrka särskilt om elektricitet; fan det är för lite kräm i transformatorn.

Är Filorga ett bra märke?

Absolut passar Filorgas produkter oss mogna kvinnor. Filorga är ett anti age-märke som hjälper den mogna kvinnan. De produkterna som jag rekommenderar är serien Global Repair som lanseras slutet av 2019. Den serien riktar sig till kvinnor som är 50+.

Hur bra är Biotherm?

Blue therapy amber daycream, Biotherm Dagkrämen är till för ansikte, hals och dekolletage och är särskilt utvecklad för att minska synliga ålderstecken och ge mer lyster till mogen hy. Krämen är fet men går snabbt in och ger en skön, mjuk känsla på huden.