:

Hur bra är Bredband2?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bra är Bredband2?
  2. Hur bra är Universal Telecom?
  3. Är Bahnhof bredband bra?
  4. Vilket bredband är bäst och billigast?
  5. Hur bra är Bahnhof?
  6. Hur bra är Boxer bredband?
  7. Vem äger Universal Telecom?
  8. Är Bahnhof Villafiber bra?
  9. Vilket är det bästa bredbandet?

Hur bra är Bredband2?

Bredband2:s fiberbredband är ett mycket bra alternativ för dig som gillar att surfa snabbt och framförallt få snabba svarstider. ... Enligt bredbandskollen.se:s samlade statistik har det visat sig att Bredband2 har varit snabbast när det gäller svarstider sex år i rad.

Hur bra är Universal Telecom?

Mycket bättre supportsidor, rekommenderar verkligen deras app! Haft dom en vecka innan jag avslutade abonnemanget enligt ångerrätten. POSITIVT: + Bra bemötande när jag felanmälde bredbandet (fiber, stadsnät). + Ganska snabbt svar på felanmälan.

Är Bahnhof bredband bra?

Bra hastighet och kund bemötande. dåliga betyg verkar bero på andra faktorer som inte Bahnhof kan rå över, dvs andras stadsnät. eller när det växte rejält så de inte hann bygga ut Kundservicen så väntetiderna blev långa. Bahnhof har bara uppsägning via telefon.

Vilket bredband är bäst och billigast?

Topp 4 bästa & billigaste fiberleverantörer:

  1. Telenor – [8,8 – 10] Billigaste internetleverantören. Fiber & ADSL. ...
  2. Ownit – [8,5/10] “Bästabredbandet via fiber. Bredbandshastigheter: 10, 100, 250, 5 Mbit/s. ...
  3. Tre – [5,0/10] Mobilt bredband & Fiber. ...
  4. Chilimobil – [7,5/10] Mobilt Bredband.

Hur bra är Bahnhof?

Tre bra saker med Bahnhof Ett av Sveriges bästa bredband. Stort urval med olika hastigheter för alla typer av behov. Vunnit många utmärkelser i Sverige .

Hur bra är Boxer bredband?

Boxer är numera en del av Comhem och man erbjuder endast fiber i stadsnät och andra öppna fibernät. Priserna är generellt något lägre samtidigt som nykundserbjudandena kan vara ruskigt bra. Själva bredbandet fungerar utmärkt även om supporten skulle kunna vara bättre (om man nu behöver den).

Vem äger Universal Telecom?

Universal Telecom är en svensk teleoperatör med enligt egna uppgifter runt 100 000 kunder och ägs av Maderiabaserade Timepiece, som i sin tur helägs av Hauschildt.

Är Bahnhof Villafiber bra?

Jag är kund till Bahnhof sedan många år (tror 20). Har kört Bahnhof via Telia Öppenfiber ända till igår. Då var mitt bytesdatum till Bahnhof Villafiber. ... Jag tycker personalen beter sig trevligt, men det är uppenbart att Bahnhof inte prioriterar sina misslyckade installationer.

Vilket är det bästa bredbandet?

Enligt Svenskt Kvalitetsindex så är Ownit den bästa bredbandsleverantören i Sverige.