:

Hur mycket tjänar en Skadedjurstekniker?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket tjänar en Skadedjurstekniker?
  2. Hur mycket tjänar Anticimex?
  3. Hur mycket tjänar en Fukttekniker?
  4. Hur är det att jobba på Anticimex?
  5. Kan man anlita Anticimex?
  6. Vad gör en Fuktsakkunnig?
  7. Vad gör Anticimex mot silverfiskar?

Hur mycket tjänar en Skadedjurstekniker?

Anticimex, som är störst i branschen, har 700 anställda skadedjurstekniker. Lön: Individuell lönesättning. Ingångslönen brukar ligga runt 23 000 kronor. Utbildning: Inget krav för anställning.

Hur mycket tjänar Anticimex?

Du kan även se hur lönen skiljer sig mellan privat och offentlig sektor....Löneskillnader mellan män och kvinnor.

ÅrMedellön kvinnorMedellön män
201725 700 kronor26 600 kronor
201826 300 kronor27 300 kronor
201927 400 kronor30 100 kronor
202031 600 kronor28 600 kronor

Hur mycket tjänar en Fukttekniker?

38 800 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Hur är det att jobba på Anticimex?

Trevlig arbetsmiljö med mycket trevliga arbetskollegor. Det har varit mycket lärorik tid, som tyvärr tar slut i december. Jag har utvecklat mig väldigt mycket med mycket varierande arbetsuppgifter.

Kan man anlita Anticimex?

Vill du ha vår hjälp med skadedjur? Kontakta ditt närmaste Anticimex-kontor när du behöver vår hjälp med sanering av olika skadedjur eller om du har frågor kring skadedjursbekämpning. Vissa produkter mot skadedjur ingår i din hemförsäkring.

Vad gör en Fuktsakkunnig?

I projekteringsskedet skall Fuktsakkunnige hjälpa Byggherren att följa upp att en Fuktsäkerhetsprojektering blir utförd och dokumenterad. Under byggskedet följer den Fuktsakkunnige upp att entreprenörens Fuktsäkerhetsansvarige upprättar och följer en Fuktplan.

Vad gör Anticimex mot silverfiskar?

Så blir du av med silverfiskar: Renhållning är A och O. På så vis minskar du tillgången på föda för silverfisken. Täta springor och sprickor där silverfisken vanligtvis trivs. Låt inte böcker, papper eller kläder ligga framme på golvet under en längre tid.