:

Hur gör man en Lackförsegling?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man en Lackförsegling?
  2. Vad är keramisk lackskydd?
  3. Är keramisk lackskydd bra?
  4. Vilket är det bästa Lackskyddet?
  5. Kan man Lackförsegla bilen själv?
  6. Vad kostar keramisk lackskydd?
  7. Hur ta bort keramiskt lackskydd?

Hur gör man en Lackförsegling?

Först genomgår bilen en mycket noggrann process i flera steg där ytan på bilen byggs upp i flera steg för att få en helt perfekt lack att applicera förseglingen på. Därefter appliceras förseglingen mkt noga för hand, en yta i taget.

Vad är keramisk lackskydd?

Keramisk lackförsegling är ett utmärkt sätt att skydda bilens lack mot yttre påverkan och behålla dess glans utan att behöva lacka om och tvätta den lika ofta som annars. Keramiskt lackskydd är den senaste tekniken inom bilskydd. ... Keramisk lackförsegling är en form av lackskydd som ger en väldigt hård yta på lacken.

Är keramisk lackskydd bra?

Keramiska lackskydd skyddar mot yttre påverkningar, gör bilen mer lättvättad, har lång hållbarhet och ökar markant glansen. Keramiska lackskydd är överlägset det bästa som du kan skydda din bil med, utöver alla fördelar så får du även en otrolig glans och djup i lacken.

Vilket är det bästa Lackskyddet?

Det bästa arumentet för syntetisk lackförsegling är varaktigheten. Vanlig hållbarhet på en sealer är fyra till åtta månader, medan en coating kan ha en hållbarhet på upp till flera år. De bästa syntetiska lackförseglingarna skyddar också så hårt att de ger ett visst skydd mot repor.

Kan man Lackförsegla bilen själv?

Visst kan du lackförsegla själv. Det är inte svårare än att polera om man bara är lite försiktig. Dom bästa lackförseglings medlen jag har annvännt är dom som AutoSmart har. Det man ska tänka på är att inte överdriva med förseglingen för det kan lätt bli flammigt om man har lite för mycke försegling.

Vad kostar keramisk lackskydd?

DITEC LACKSKYDDSBEHANDLINGAR

BehandlingOriginalTop Coat
LitenDG5 4495:-DT5 2195:-
MellanDG6 4995:-DT6 2395:-
StorDG7 5495:-DT7 2595:-
Extra storDG8 5995:-DT8 2795:-

Hur ta bort keramiskt lackskydd?

SÅÅÅÅ bra skydd innebär INTE ett lackskydd. Lackskyddet slits (men mindre än vax) av tvätt, avfettning etc. Du tar alltså lätt bort det med en rejäl kallavfettning, tvätt och följande polering.