:

Hur bokar man biljetter på Filmstaden?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bokar man biljetter på Filmstaden?
  2. Hur mycke kostar en biobiljett?
  3. Kan man ångra köp av biobiljetter?
  4. Varför har bio blivit dyrt?
  5. Vart kan man köpa Bio biljetter?

Hur bokar man biljetter på Filmstaden?

Du köper din biljett som vanligt, antingen online eller på biografen. Köper du online anger du rabattkoden som finns på Biopasset.se. Köper du direkt på biografen kan du visa EAN eller QR koden som du också hittar på biopasset.se.

Hur mycke kostar en biobiljett?

I dag kostar en biobiljett mellan 1 kronor beroende på tillval, exempelvis om filmen sänds i 3D eller om man som besökare väljer extra benutrymme.

Kan man ångra köp av biobiljetter?

Återköp av köpta biljetter medges endast om man kan visa sitt betalmedel (Kontokort/Presentkort/Företagsbiljett/Värdekod) tillsammans med köpbekräftelse eller kvitto samt giltig legitimation i biljettkassan senast 30 minuter innan föreställningen börjar.

Varför har bio blivit dyrt?

– Vi har ökade kostnader för löner och lokalhyror. Dessutom har vi sedan 6–7 år tillbaka genomgått det största teknikskiftet sedan talfilmen. Vi har digitaliserat alla salonger och någonstans måste de pengarna tas. Det får man slå ut under många år, det gör att det blir dyrare att gå på bio.

Vart kan man köpa Bio biljetter?

Förutom våra biografer kan du också köpa våra presentkort på Pressbyrån, 7-Eleven, Cirkle K, Willys, Willys-Hemma och Coop i hela landet, samt på utvalda ICA och Hemköp. Observera att Pressbyrån och 7-Eleven tar en förmedlingsavgift på 5 kr/kort.