:

Hur gör man sina pokémon starkare?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man sina pokémon starkare?
  2. Hur utvecklar man pokémon?
  3. Vilka är de bästa pokémon?
  4. Vilken Pokémon ska man utveckla?
  5. Hur tränar man i Pokemon go?
  6. Hur lämnar man en Pokémon på ett gym?
  7. Vilken är den bästa Pokémon i Pokémon go?

Hur gör man sina pokémon starkare?

För att göra dina Pokémons starkare och få dem att utvecklas så använder du Stardust och Candy som du får när du fångar nya Pokémons bland annat. Rekommendationen är att vänta med att utveckla och power-boosta dina Pokémon tills du är åtminstone Level 10, eller helst Level 20.

Hur utvecklar man pokémon?

Bygg först din XP och sedan starta Pokémon Men när du gör det blir belöningarna högre och du kommer att utvecklas och kläcka Pokémon på en högre nivå, liksom att kunna starta upp till högre nivåer. Att sätta igång din Pokémon när din XP är låg betyder att det kostar mer godis att göra det.

Vilka är de bästa pokémon?

Första platsen tar en generation VI starters utveckling, Water/Dark typen Greninja. När spelare får välja i Pokémon Sun/Moon om vilken kompanjon de vill från början så är Froakie ett alternativ, som därefter blir Frogadier som slutligen blir vår grodliknande ninja som verkar använda sin egen tunga som halsduk.

Vilken Pokémon ska man utveckla?

En bra Pokémon ligger högt i statistiken, 90 procent och över sedan kan du välja vilken förmåga som du premierar och tycker är viktigast. ... Mitt råd är att utveckla Pokémons som ligger på 90 procent och över och sedan köra ”Power Up” på de som är riktigt bra.

Hur tränar man i Pokemon go?

Dina Pokemon kan du träna på särskilda ”gym” för att de ska bli starkare och få högre CP = Combat poäng. Gymmen finns i den fysiska världen. Men det är inte bara dina Pokemons som får träning, alla Pokemonjagare får motion via spelet när de är ute och letar nya Pokemons, Gym och Poke stops.

Hur lämnar man en Pokémon på ett gym?

Peka på cirkeln och gör anspråk på din belöning, mn bara en gång per dygn. Det länar sig inte längre att lämna Pokemon på dagis, numera lämnar man dem på gymmet!

Vilken är den bästa Pokémon i Pokémon go?

Tyvärr är många av Pokémon på listan inte tillgängliga, eftersom de anses legendariska, och vi kommer inte hitta dem absolut någonstans än, dessa är Mewtwo, Mew, Moltres, Zapdos och Articuno.