:

Hur betalar jag med Klarnakortet?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar jag med Klarnakortet?
  2. Kan jag betala med kort på Klarna?
  3. Hur funkar Klarna kort?
  4. Är KlarnaKortet bra?
  5. Kan man ta ut pengar i bankomat med KlarnaKortet?
  6. Vilka kort accepterar Klarna?

Hur betalar jag med Klarnakortet?

När du ansöker om Klarnakortet skapar du inget nytt bankkonto utan ansluter det till ditt befintliga konto. Med kortet kopplat till Apple Pay eller Google Pay kan du dessutom betala enkelt genom att blippa mobilen eller smartklockan. Du kan läsa mer om kortvillkoren här.

Kan jag betala med kort på Klarna?

Med “Betala direkt” genomför du din betalning på en gång men behåller alla de fördelar du får när du handlar genom Klarna. Betalningen kan ske på tre sätt: med ditt kort, via banköverföring eller genom ett kopplat bankkonto.

Hur funkar Klarna kort?

Klarnakortet är ett Visa-kort som du kan använda för att handla med Klarna snabbt och säkert, överallt. Du shoppar alltid på dina egna villkor där du sätter gränsen för vilka köp du vill betala direkt och vilka du vill betala senare.

Är KlarnaKortet bra?

Om Klarna Kortet Det är ett stiligt kort, men som saknar en hel del funktioner som du annars kan få med ett riktigt bra kreditkort. Det enda positiva är att du får tillgång till Klarnas egna betalningslösningar som att Betala Senare och liknande. Annars är KlarnaKortet inget märkvärdigt kort!

Kan man ta ut pengar i bankomat med KlarnaKortet?

Det är inte möjligt att ta ut kontanter med Klarnakortet, ingen reseförsäkring ingår och du får ingen bonus när du handlar med kortet. Alla dessa begränsningar gör att även om du gillar Klarna Kortet bör du ha ytterligare kreditkort eller bankkort att komplettera med.

Vilka kort accepterar Klarna?

Erbjud dina kunder att betala här och nu.

  • Vid kassan. Kunden väljer att betala på ett snabbt och säkert sätt med banköverföring eller kortbetalning (Visa och Mastercard).
  • Nästa köp. Klarna-kunder känns igen och får sina uppgifter förifyllda. ...
  • Vid leverans. Kunden kan alltid se och hantera sina köp i Klarnas app.