:

Vad kostar det att åka över Øresundsbron med tåg?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att åka över Øresundsbron med tåg?
  2. Hur funkar Øresundsbron?
  3. Hur köper man BroBizz?
  4. Är BroPass och Brobizz samma sak?
  5. Vad kostar det att åka över Øresundsbron med husbil?
  6. Vad kostar Øresundsbron med bizz?
  7. Hur gör man med Brobizz?
  8. Vad kostar det att köra över Öresundsbron med bil?

Vad kostar det att åka över Øresundsbron med tåg?

Från och med söndag den 9 december blir det dyrare att ta tåget över Öresundsbron. Priset för en 30-dagarsbiljett mellan Malmö och Köpenhamn höjs från 20 kronor och mellan Lund och Köpenhamn från 24 kronor. En enkelbiljett över Öresundsbron kommer att kosta 120 kronor – en höjning med 10 kronor.

Hur funkar Øresundsbron?

Så fungerar det: Du kan endast använda registreringsnummer som betalningsmedel på Øresundsbron. Ska du köra genom andra betalstationer behöver du fortfarande din bizz. ... Du är skyldig att betala för de resor över Øresundsbron som görs med angivet registreringsnummer som betalmedel.

Hur köper man BroBizz?

Dessutom kan man köpa en brobizz som gör det ännu smidigare att åka över. Även om man bara planerar att åka tur och retur över Öresundsbron med bil, så kan det löna sig att beställa ett BroPass. En online-biljett köps i förväg på Öresundsbrons officiella hemsida.

Är BroPass och Brobizz samma sak?

När du är kund hos Brobizz, och har en bizz, kan du enkelt köra över bron. Innan du kan köra över Öresund med rabatt på turerna måste du anmäla dig till ett BroPass-avtal från Öresundsbron och ansluta det till ditt avtal med Brobizz. BroPass är ett rabattavtal, som du ingår med Øresundsbro Konsortiet.

Vad kostar det att åka över Øresundsbron med husbil?

Att resa över Öresundsbron kan kosta väldigt olika. Har du en husbil som är över sex meter lång eller en bil under sex meter samt husvagn finns det fyra priser, 240, 388, 6 svenska kronor per överfart.

Vad kostar Øresundsbron med bizz?

Om du kör över Øresundsbron tur/retur en gång varje år kan det löna sig att teckna ett BroPass-avtal. BroPass är ett rabattavtal som kostar 440 kr per år och innebär dessutom att du blir medlem i Club BroPass och får tips och rabatter på upplevelser i Danmark. BroPass-årsavgift: 440 SEK.

Hur gör man med Brobizz?

En BroBizz är en liten sändare som du placerar i framrutan bakom backspegeln. Den här sändaren gör att både betalning och öppning av bommen sker helt automatiskt. Din BroBizz från Öresundsbron kan användas på en lång rad betalstationer i Sverige, Danmark och Norge.

Vad kostar det att köra över Öresundsbron med bil?

Pendla till Danmark via Öresundsbron med bil eller motorcykel. En enkel kontantbiljett kostar 555 SEK (2020) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 505 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 445 SEK) kostar resan över bron 240 SEK för en enkel resa.