:

Hur betalar man med Blocketpaket?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar man med Blocketpaket?
  2. Hur betalar man med Swish på Blocket?
  3. Kan man lita på Blocket betalning?
  4. Kan man betala med kort på Blocket?
  5. Kan man betala genom blocket?

Hur betalar man med Blocketpaket?

Köparen betalar Köparen får ett mejl om hur varan ska betalas och fyller i leveransadress, anger sitt personnummer och verifierar sig med BankID. När köparen har godkänt betalningsvillkoren skickas ett mejl ut med kvitto, sändnings-ID och spårning av paketet.

Hur betalar man med Swish på Blocket?

Att använda sig utav Swish är lika enkelt som att använda kortbetalning eller telefonbetalning hos oss. Vid betalningsalternativen kommer ni att se “Swish”. Klicka på denna och följ instruktionerna som efterföljer.

Kan man lita på Blocket betalning?

Köparen väljer mellan att betala direkt, med faktura eller med delbetalning. Vi garanterar säljaren betalning oavsett.

Kan man betala med kort på Blocket?

Nu får Blocket-användare möjlighet att betala för köp med betal- och kreditkort upp till 5 000 kronor. ... Användare erbjuds även fortsatt andra betalmetoder i Blocketpaketet, som bland annat Swish och möjligheter till delbetalning eller betalning på faktura.

Kan man betala genom blocket?

Hur gör jag för att betala med Blocketbetalning? Blocketbetalning startas i din konversation med säljaren under meddelanden på Blocket. Säljaren skriver in priset ni är överens om och sen väljer du om du vill betala direkt, på faktura eller delbetala köpet. Både du och säljaren får ett kvitto när köpet är klart.